EyeCare - Den uundværlige lille førstehjælps spray

GIVEAWAY – RABATKODE på 25% ….og festival outfit

 

Lørdag sættes der gang i Viborg, når fyrværkerifestivallen 2018 løber af stablen – dog uden fyrværkeri…
Nu er det ikke sådan en festival hvor vi slår det bette spidstelt op tilegner os en naturlig kropsduft over de næste dage i en camp med fulde folk, mudder og øldåser (som jeg åbenbart forestiller mig en ”rigtig” festival er…) Nej, dette er kun et dags arrangement MEN til gengæld er programmet fyldt op med GOD musik fra kl. 13 – 02, så deeet, skal nok blive en fest.
Personligt glæder jeg mig mest til DIZZY MIZZ LIZZY, NIK & JAY og den kære ”Ralle” aka. RASMUS SEEBACH.

OUTFIT

Hvad er det så lige man tager på til sådan et heldagsarrangement som afholdes på en græs/jord plæne  – en dag hvor metrologerne i den grad har rystet posen, og i skrivende stund spår om både sol, skyr og regn…?? Jeg er ret meget på udebane her!

Nogen, som kender mig godt, vil nok smile lidt lige over, at jeg så smart her i god tid sidder med tanker og fine ideer til hvad lørdagens OUTFIT skal være – FOR de ved, at det kan ændre sig på et split sekund (og jeg så ender med at komme for sent – måske i noget helt andet tøj 😊 )

MEN MEN MEN jeg har det nu bedst med at tænke lidt over det på forhånd, og når jeg nu tager udgangspunkt i den nyest vejrudsigt for lørdag i Viborg- så tænker jeg (umiddelbart) at mit outfit bliver en praktisk model, med mulighed for at tage lag af eller på alt efter vejret.
HVIS det som nu bliver ved med at regne, så skal jeg med sikkerhed have mine nyindkøbte – til lejligheden faktisk, HUNTER gummistøvler på (det kan man da godt ik?)
Jeg magter altså ikke at gå rundt med våde og mudrede sneakers hele dagen/natten …
–  Hvis ikke det bliver gummirøjserne, så bliver det nok mine nye Boots fra Moca Clothing, de kan vidst klare lidt mere end et par sneakers.

Et par slidte jeans går man (i særdeleshed JEG )  aldrig galt i byen med. Dertil tænker jeg en hætte sweat som dels kan lynes op hvis det bliver køligt – MEN vigtigst af alt, hætten kan komme på når/hvis regnen kigger forbi – det der regn-kruset hår er ikke lige mig!
Min Rains regnjakke kommer naturligvis også med OG selvfølgelig min tro følgesvend OG en rigtig festival ”Must Have” – bæltetasken!!!

For godt et halvt år siden købte jeg den fedeste originale vintage army jakke hos Army Star som jeg påtænker jeg skal have på – HVIS altså jeg kan passe den (har ikke liiiige fået den pakket op endnu) UPS… 🙂

 

 

>> R A B A T K O D E -25% på smykker

Det knap så feminine look tænker jeg skal piftes lidt op med nogle smykker – og jeg ELSKER GULD – så de her er et godt bud som kan skaffes til budgetvenlig pris!
Faktisk har jeg fået lov til at give JER en RABATKODE på HELE 25% til netop denne flotte kæde og smukke øreringe hos Cow Concept – brug RABATKODEN: Bylouisevorre

Kæde: HER // Øreringe: HER

 

 

Nu vi er ved det pynte gejl – så bliver lørdagens ur mit Daniel Wellington Classic Black York Rose (som altid i øvrigt) –
Hvilket faktisk er på TILBUD hos Ditur.dk (KLIK HER)

 

 

>> G I V E A W A Y – Golden Lips T-shirt <<

Èn anden ting jeg med sikkerhed ved jeg skal have på er min nye GOLDEN LIP T-shirt fra SOFIE SCHNOOR  – jeg er VILD med den bandit
– OG DU KAN FAKTISK VINDE EN MAGEN TIL PÅ MIN INSTAGRAM LIGE NU (@ByLouiseVorre)

MiniJacobi.dk  har nemlig givet mig mulighed for at udlodde sådan en skøn sag til JER 😊
Det er nemt og simpelt at deltage over på min Instagram HER —> (@ByLouiseVorre) 
Vinder vælger selv farve og størrelse, selvfølgelig!

_____

LINKS TIL OUTFIT
Army Jakke HER // Bæltetaske HER // T-shirt HER//  Hunter gummistøvler HER // Jeans HER // Hættesweat Gammel fra Benetton

 

 

Nå folkens, det var lyden fra dagens fløjte – Ha´en munter dag og en fornøjelig weekend

XXX
Louise

 

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EyeCare - Den uundværlige lille førstehjælps spray