Swiss Diet - kan man mon tabe sig med GELE?

TILBUD – Södahl Påskedue og andre skønheder på tilbud

paaskebord
Gæk gæk gæk – påsken er ikke langt væk…

Julen varer lige til påske – som man siger – måske ikke helt korrekt, men vintervejret har tilsyneladende hørt efter dette ordsprog i år…
Hvorom alting er, så står påsken snart for døren, hvilket for nogle familier er forbundet med hyggelige påskefrokoster med familie eller venner.

 

Når bordet skal dækkes…

Södahl har lanceret den fineste påskedue – ”Easter Papercut” hvor motivet er inspireret af papirklip og gækkebreve. Jeg synes den er super smuk, i begge farver, så jeg har selv svært ved at vælge hvilken en jeg skal have – for én skal jeg i hvert fald eje.

Se den lige (KLIK HER og se den) er den ikke smuk, og lige nu på TILBUD fra KUN 299,- spar op til 450,-

Den er produceret i 100 % bomuld i en damaskvævning med Staincoat®. Det betyder, at du kan spilde fx rødvin på dugen og blot duppe det væk, så dugen ikke er ‘ødelagt’ – pænt praktisk når man har børn i familien – eller bare er en smule fummelfingret, som jeg unægtelig er 😊

paaskedue

Flere gode tilbud

Det er skam ikke kun til bordet Södahl har nogle gode tilbud lige nu – se bare dette flotte sengetøj ”Vivid Romance”, som får en i det dejligste forårshumør – NU sat ned med 30% (KLIK HER og se det)

sengesaet
De sarte farver vinder godt indpas i dette forår, så denne Södahl Attitude Pude vil også være super smuk i soveværelset, sammen med sengetøjet.
Puden er også på TILBUD til KUN 99,- Før 249,95 (KLIK HER og se den)
sodahl_pude

LINKS:
Påskedue – KLIK HER
Vivid Romance sengesæt – KLIK HER
Attitude Pude – KLIK HER

De seneste par år har vi fået skabt en lille påsketradition hos min mor – jeg er ret stor fortaler for traditioner, for de binder os så godt sammen, uanset om det er med familie eller venner.
(Se vores påske her)

 

OPSKRIFT

Find opskriften på SUNDE “påskeæg” HER

 

 

 

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swiss Diet - kan man mon tabe sig med GELE?