Flødebolle lagkage... Sjov til børn / lækker for alle :-)

SPAR op til 60% på Södahl… Se mine køb

726716_env_high

Her på udsalgets slutspurt, har jeg foretage et par køb til boligen.
Faktisk begrænsede jeg mig (overraskende) meget. Det blev kun til 2 ting (begrænsningens kunst var svær), men til gengæld var det super gode køb!
jeg sparede hele 700 kr. på de 2 køb!!

ENDELIG fandt jeg det helt rigtige sengetæppe… Tilmed sat ned til KUN 249,- / Før: 599,95,- –DÈT er ”jyde-priser” der er til at forstå! 🙂
Faktisk bruger vi ikke sengetæppe til dagligt, for de satans støvmider yngler bare for meget til jeg kan tåle det, hvis sengen redes fra morgenen af. (Læs mere om indeklima i soveværelset HER)
Det gør mig ikke noget, at sengen ikke er redt, for vi er jo ikke meget hjemme i dagtimerne. Til gengæld synes jeg det er irriterende, at vi ikke kan rede sengen ordentligt i weekenderne og når vi har gæster.
Mine kriterier til et sengetæppe er at det skulle være stort og dække siderne af sengen, ikke fylde for meget når det ikke bruges og så må det gerne have et relaxed og tilfældigt look på sengen… Sådan er dette sengetæppe fra Södahl
(KLIK HER OG SE MERE)*

 

726716_env_high

 

Julen varer jo lige til Påske – så jeg købte også et juletræstæppe.
Tæppet kan sagtens bruges til andre ting, men jeg skal bruge det under juletræet. Sidste år brugte vi ikke et tæppe, hvilket resulterede i stearin på gulvet og en del ridser (vi rykker træet ud når det skal bruges) Det vil jeg gerne undgå næste gang, så nu er jeg forberedt med dette lækre og klassiske tæppe fra Södahl i hvid med sorte grafiske juletræer og små stjerner – sat ned til KUN 149,- / Før: 499,95,-
(KLIK HER OG SE MERE)*

724024_high

 

 

Jeg lover jer for, at der er mange andre skønne sager hos Södahl, som jeg gerne ville eje – eller faktisk hos hele Scandinavian Brandhouse – Som er et designhus med hele 12 webshops i ET!!
Udover Södahl finder du også Nuance, Mette Blomsterberg, Rosti og Christian Bitz m.m….

>> SHOP HER <<*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødebolle lagkage... Sjov til børn / lækker for alle :-)