4 FOR 3

Sunde påske banditter

IMG_5260Jeg ELSKER chokolade, og kunne spise det døgnet rundt, hvis ikke det var fordi, jeg ville komme til at ligne en stor omvandrende ballon. Jeg er VILD med den klassiske Marabou, mums… For at undgå at lande i Marabou fælden om aftenen, har jeg eksperimenteret med at lave disse ”sunde” påskebanditter…
KONSTATERING:
Jeg skulle have lavet dobbelt portion!

De er altså virkelig gode og smager vildt usunde, de smager lidt af marcipan så jeg føler næsten jeg ”snyder” – men de er altså hovedsageligt bare lavet af mandler og  dadler.  Selv sønnen min spiste godt af dem.

Opskrift:
200 g. mandler kværnes til mel (Jeg blugte min smoothie blender) Derefter blendes det sammen med 8 dadler (uden sten)
Tilsæt 1-2 tsk. Mandelessens og 1-2 tsk. Kakaopulver, efter ønske.

Form nogle små æg ved af trykke massen godt sammen.
Overtræk dem med mærk chokolade (jeg brugte 86%)

Drys:
Kokosmel i en pose med lidt frugtfarve
– ryst posen godt til alt kokosmelet er farvet.

Snack med god samvittighed – Velbekomme!


(Hvis man vil have HELT light udgave kan man bruge ISIS mørk chokolade uden sukker og ISIS kakaopulver eller Urtekram kakaopulver uden sukker.)

IMG_5255IMG_5257

SE OGSÅ INDLÆG: LÆKRE SUNDE PANDEKAGER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 FOR 3