Sund januar - sæt igang!

Meget begavet…

9

“Begavelse er afledt af ordet begave, som er lånt fra tyskbegaben. Ordet er således i familie med “gave” og “give” og udtrykker, at man har fået noget foræret eller tildelt” – Og det kan man i høj grad sige at jeg har fået!!!

Nøjj hvor fik jeg mange fine gaver i går, det er slet slet ikke dårlig at blive ældre! Hvis jeg kunne holdte jeg altså fødselsdag igen i dag! MASSER af lækre gaver, totalt hygge og ren forkælelse dagen lang – HVORFOR er der folk der ikke kan lige fødselsdage? Det er i hvert fald ikke mig…

Startede dagen med gode gaver på sengen og derefter lækker Brunch på Café Baghuset, MUMS!
3 4
Se lige ALLE de lækre ting jeg har fået!
De må have haft travlt med at pakke ind i Kjærsgaard Bolighus, for der kommer de fleste gaver vidst fra 🙂
Var dog også så heldig at få en del gavekort, så jeg kan shoppe igen senere på året, nu når jeg indløser alle årets gaver indenfor få dage.

2 5 6 7

TIP:
Det var i øvrigt en succes at starte fødselsdagen med et par timer i sportshal, også for de ikke så sports entusiastiske. Vi hyggede på et plan hvor selv min morfar på 85år kunne være med. Der var Høvdingebold, badminton og gymnastikredskaber…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund januar - sæt igang!