Lørdags outfit

Geniale lys – også til børneværelset

foto (11)Jeg har tidligere vist jer mine nye LED bloklys (Se indlæg HER)
Men i eftermiddags  var det mine svigerforældre der fik dem at se, og de troede bestemt de var ægte stearinlys! De er altså bare så livagtige med den bevægelige flamme, det slet ikke er til at forstå…Jeg er rigtig glad for dem!

Min søn på 5 år er så også blevet forelsket i dem, og her til aften havde han gang i et eller andet og pludselig kaldte han på os, for at vise sit værelse frem… Han havde fundet “pynt” rundt omkring  fra huset og  placeret i sin vindueskarm… Han havde også taget  et af mine LED lys 🙂 Og det var da helt perfekt tænkt, for han synes stearinlys er så hyggeligt, men han må ikke have det på sit værelse – men LED lys må han jo gerne 🙂 Nu er der også hygge stemning på hans værelse.

Se lige hvor fint han har lavet det
foto (10)Mine lys er herfra: KLIK HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags outfit