DIY – Gaveindpakning med glitter

Tankemylder, tårer og himlens nye Julestjerne

image

Mens mørket falder på og stilheden breder sig i det lille hjem, tager tankemylder og tårer stille til…
Idag tog vi afsked med min faster, som med sine kun knap 59 år, nu er taget på en ny rejse, en rejse mod himlen – som ny stjerne – en Julestjerne må det bestemt være…
Mens de smukkeste store og hvide snefnug langsomt dalede mod jorden, tog vi afsked med Rita, som lå fredfyldt i sin kiste, som så fint matchede det hvide landskab. Vi sendte hende mod himlen med sang, minder og blomster…

Trods hun ikke var den største del af min hverdag, så går minderne dog helt tilbage så længe jeg overhoved husker… Minder, som dagen idag genspilles igen og igen i min erindring. Og netop minder, dem kan og skal man holde fast ved – dem kan ingen tage fra os!

Dagen berører mig, naturligvis… Det berører mig så inderligt, at se min kære farmor sige farvel til sin datter – sådan er livets gang ikke så ofte, heldigvis. Det berører mig dybt at se min kære far og farbror, som idag måtte tage afsked med deres lillesøster. Det berører mig dybt, at tænke på det afsavn og tomrum der unægtelig må være tilbage, især hos dem, på en dag som denne…

Dage som idag får også en til lige at stoppe lidt op – tænke lidt mere og glædes lidt ekstra over livet og dem man har omkring sig. Som præsten i dag mindede os om, så har vi jo kun hinanden og livet til låns – og hvor er det jo bare rigtig.
I Hverdagens virvar og faste gang, kan man måske nogle gange komme til at hæfte sig ved de knap så gode ting, ved det der ikke helt går som vi ønskede og måske derigennem glemme at stoppe op – stoppe op og glædes og nyde.

Julen er hjerternes fest og samlingspunkt for samvær, nærhed og familie – jeg nyder det hvert år, omend, man til tider kan få en lille julestresset følelse i kroppen gennem den travle, men dog stadig hyggelige december.
I år bliver temaet – “RO PÅ” … Der skal være ro på og tid til at kunne nyde samværet med dem vi har omkring os, ro på til at kunne være tilstede i de forsamlinger vi er, uden at stresse over næste kryds i kalenderen…

Tankemylderet fortsætter i mit hoved – men nu får i RO…
NYD livet, hinanden og NU’et

XXX
Louise

1 kommentar

  • Malene Ilsøe

    Du har fat i selve livets kerne, er jeg 100 % sikker på min højt elskede kusine. Jeg har sjældent læst noget som rører mig så dybt, men det er måske fordi, du fik mig til at vække en masse minder fra vores barndom, ungdom og hele vores fortid sammen. Rita har levet og skabt sin plads i livet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY – Gaveindpakning med glitter