Tankemylder, tårer og himlens nye Julestjerne

Driving home for CHRISTMAS – En rejsetaske fyldt med julestemning

I can’t wait to see those faces…

img_4589

ENDELIG nærmer vi os… Den store aften løber snart af stablen og de hyggelige juledage sættes i gang!  Jeg kan mærke, at jeg er ved at få lidt sommerfugle i maven – eller rensdyr, om man vil 😊 Jeg glæder mig SÅ meget til at se juleglæden i øjnene på min lille purk – og så glæder jeg mig til julehygge med dem jeg har kær.
Julehumøret fik da også et gevaldigt nøk opad i weekenden, da Fr. Frost fløj igennem Viborg og efterlod sig den smukkeste hvide sne-dyne over byen… Det var ret hyggeligt at vågne til – altså lige bortset fra snerydning alt for tidlig søndag morgen – OG at nogen (læs JEG) havde glemt at tage Palmerne ind fra terrassen. De så nu meget fine ud med sne på – hvilket de desværre ikke gør mere…

Note til mig selv: Palmer kan ikke tåle sne og frost – underligt nok!

fullsizerender

Driving home for CHRISTMAS …

Med julemusikken skruet ind på “Driving Home For Christmas” kunne man (for en kort drømme-stund) ønske sig, at man skulle køre hjem på juleferie… Vi skal godt nok køre juleaften, men det er ikke mere end  10 minutter, så det tæller ligesom ikke rigtig.

Jeg synes egentlig, at der er noget magisk over tanken om at pakke min rejsetaske (DEN HER) med julesokker, julehumør og julegaver – og vide, at et glædeligt gensyn og MAX HYGGE venter ved “destination HOME” Det er da en lidt fortryllende tanke, ik?… OKAY, måske er det lidt filmatiserede og en smule urealistiske billede jeg ser for mig 🙂
Jeg er så privilegeret, at stort set hele familien bor i en radius af max 10 km fra mig – eller næsten alle… Min kære lillebror og hans skønne kæreste har for år tilbage “forvildet” sig til hovedstaden, og er ikke vendt retur… Det gør de heldigvis i juleferien og det GLÆDER vi os til…

 

En lækker og velduftende… – REJSETASKE

Apropos min rejsetaske, så er det faktisk en ret god julegaveidé, hvis du står og mangler gaven til den kvalitetsbevidste, til den rejsende eller til den sportsglade – for den fungerer også fremragende som sportstaske. Den kan både gives til HAM og HENDE – eller fælles gave til DEM begge 🙂 Jeg siger det bare – det er altså en ret god gave, som både er blød, dufter godt og ser lækker ud 😊

>Du kan læse mere om min rejsetaske HER og HER – eller købe den HER

img_4593

 

img_4594

 

 

God weekend til jer alle
– og få nu de sidste julegaver i hus, hvis det ikke er gjort – i skulle jo nødig få jule-stress 😊
Pas god på hinanden derude – og NYD den søde december!

KLIK HER og se flere julegaveideer

 

_____________________________________________________________________
Sponsoreret – lavet i samarbejde med Leather By Corium
– dem med den velduftende rejsetasken 😊

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tankemylder, tårer og himlens nye Julestjerne