"Trick or Treat" .... Hvorfor fejrer man egentlig Halloween?

Min favorit Dry Shampoo – Uundværligt hos mig

image


balayage_2Med frygt for at fremstå som en gammel fedtet gris, som sjældent går i bad – tør jeg alligevel godt indrømme, at Tør Shampoo (Dry shampoo, om man vil) er en uundværlig genstand på mit badeværelse – og i min morgenrutine, for den sags skyld.
JO, jeg går skam i bad, hver dag, bevares… MEN det er bestemt ikke hver dag, at mit lange hår bliver vasket – og det er der flere grunde til:
1: Det er ret tidskrævende – 2: Det slider utrolig meget på håret  – 3: Det er ikke nødvendigt 4: Et langt garn, som mit, er altså meget nemmere at sætte på dag 2, eller 3 for den sags skyld 😊

 

Mellem mine hårvask

På en hel almindelig uge, som ikke byder på specielle anledninger, hvor jeg føler jeg ”burde” vaske hår, så bliver mit hår faktisk kun vasket ca. 1-2 gange – jeps, du hørte rigtigt, 1-2 gange om ugen, sådan cirka…
Mellem mine hårvask bruger jeg ofte en Tør Shampoo – ikke fordi mit hår er klamt og fedtet – synes jeg da ikke selv, men hvis du oplever andet, så giv mig lige et hint, ik!
Nej, jeg bruger det for at give håret et forfriskende pift, fylde og volume.

toershampoo

Batiste Dry shampoo

Jeg har prøvet mange forskellige gennem tiden, jeg har stort set altid haft langt hår – så taler af erfaring… Tør shampoo fås i utallige udgaver, mærker og prisniveauer – og jeg har fundet min favorit både på pris og kvalitet. (som ikke nødvendigvis hænger sammen)
Jeg bruger Batiste Dry shampoo, som har en vejledende pris på SØLLE 75kr. MEN som oven i købet er på bud lige nu til 39kr. – mit lager er lige blevet fyldt op, siger jeg bare 😊

Forskellige udgaver

Batiste Dry Shampoo findes i mange udgaver – de fleste handler i bund og grund om duften, men der er også lavet specielle udgaver til farvet hår og nogle som giver Volume og glans…
Jeg bruger på skift disse:
»Floral & Flirty Blush
»Heavenly Volume
»Original

Er du blonde har de lavet denne specielt til dig: »Brilliant Blonde
Brunetter anbefales denne, for at undgå et gråt/lyst skær i håret: »Divine Dark

Se de forskellige varianter »HER«


PS: det var faktisk en ”rigtig” frisør, som i sin tid anbefalede mig at bruge Bastine Dry Shampoo – selvom de slet ikke forhandlede den i deres salon – det må da siges at være en OK anbefaling!

God weekend til jer – MED ELLER UDEN nyvasket hår 😊
XXX
Louise

 

Tidligere indlæg:

Mit nye Balayage hår // Glansfyldt hår // Den bedste Silver Shampoo

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Trick or Treat" .... Hvorfor fejrer man egentlig Halloween?