Hoptimist - en god gaveidé. SPAR -25% i dag!

DIY- Pynt til julebordet

blogbillede_bordpynt

blogbillede_ekstra2_borddaekning

Julen sig nærmer…
Trods plus grader og grønne græsplæner, så kan jeg altså sagtens mærke, at julestemningen stille og rolig vokser hos mig. Det ville naturligvis gøre en stor forskel, hvis der var frost og sne, men da det ser ud til, at de kære vejrguder lader vente på sig med det, så kan vi jo godt julehygge alligevel.

Det hyggelige julebord.
Jeg skal hverken selv være værtinde for julefrokost eller juleaften i år, så skal desværre ikke i gang med de kreative tanker til et hyggeligt julebord. Men i må jo være nogle stykker derude, som skal holde jul eller julefrokost, så tænkte, at i måske kunne bruge denne simple men ret fine skabelon fra Søstrene Grene til jeres julebord?

Man kunne evt. printe den ud på farvet papir, hvis man er mere til farver, eller bruge lige præcis det farve bånd der passer bedst. Sukkerstokken kunne skiftes ud med evt. lidt gran, mistelten eller kogle grene – dog ikke hos børnene, de vil blive lykkelige for en sukkerstok 🙂

Ihhh jeg glæder mig til juledagene, det er altid så hyggeligt og alle er (for det meste) glade!

SE FILM HER – så let kan det gøres…

HER ER SKABELON (gem billedet og print)
Eller download PDF HER
merrychristmas-diy-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hoptimist - en god gaveidé. SPAR -25% i dag!