Advents - GIVE AWAY

Hoptimist – en god gaveidé. SPAR -25% i dag!

untitled-2

SPAR -25% på ALT hoptimist – KUN I DAG d. 9. december!
De kære hoptimister bringer altid smilet frem hos mig med deres uskyldige og “dallende” attitude 🙂 Det er jo næsten umuligt, at gå forbi en uden man lige skal sætte den i hoppedans med et lille puf 🙂
De findes efterhånden i alle mulige farver, figurer og materialer. Jeg er ret vind med dem i egetræ, messing og kobber – men børneudgaverne der er udformet som får, mus og frøer med prinsekroner på, de er nu også ret fine til et børneværelse.
Min søn skal også have sig en glad hoptimist – og jeg er IKKE i tvivl om en han skal have… Den fodboldgale dreng jeg har mig, skal naturligvis have en fodbold supporter udgave – og naturligvis en VFF udgave! Tro fan er han bestemt, trods det ikke just er point de samler på hos VFF i tiden 🙁

oef036

GOD MANDELGAVE
Nu ved jeg ikke med jer, men det er mere end sikkert, at når vi kommer til den 24. december, så har jeg for længst overskredet min kvote af chokolade og andet juleslik! Derfor bliver mit bud på en mandelgave IKKE chokolade i år – nej, jeg tror altså jeg vil medbringe en fin Hoptimist. Alle kan bruge sådan en, store som små – og få får man ikke mavepine af den.

SPAR 25% på ALT Hoptimist
I dag kan du spare -25% PÅ ALT HOPTIMIST på kidsworld.dk MEN SKYND DIG for tilbuddet gælder kun i dag d. 9. december.

»KLIK HER« og se deres store udvalg af Hoptimister

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents - GIVE AWAY