RABATKODE -20% på Trendybox.dk

DIY – Halloween pynt

Blog_flagermusVelkommen oktober
I dag byder vi oktober velkommen – vi er nu godt placeret midt i det mørke efterår, som nogen elsker og andre elsker at hade… Jeg hører helt klart til førstnævnte!

Apropos det at ”elske at hade noget”, så byder oktober jo også på Halloween – den amerikanske tradition, som efterhånden godt og grundig, også har slået sine rødder i Danmark.
(KLIK HER og læs tidligere indlæg om Halloween og dens betydning)

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, for jer der har fulgt med længe, at jeg ELSKER traditioner, og gerne så mange som overhoved muligt. Det giver endnu flere grunde til at hygge lidt ekstra – og jeg er altså en rigtig hyggefis!

Sidste år havde sønnen sin bedste ven til overnatning sidst i oktober, og vi Halloween (u)hyggede for fulde gardiner. Stuen var pyntet op, popcornene havde fået bloddråber, i form at frugtfarve, og vingummierne var formet som store fede edderkopper. (SE INDLÆGGET FRA DEN AFTEN HER)

IMG_9902
Dengang lovede jeg de to drenge, som er mindst lige så store hygge-fiser som mig, at jeg ville lave en tilsvarende aften igen i år.
Man skal jo holde hvad man lover, og jeg har bestemt også tænkt mig at holde mit ord – den kære Asger-ven, er da også allerede inviteret til overnatning.

Udover spiseligt ”(u)hygge” – tænker jeg, at vi måske skal starte aftenen med at lave lidt (u)hyggeligt pynt sammen. Jeg har fundet disse små flagermus, som Søstrene Grene har lavet – og dem har jeg planer om, at vi skal lave…
De er ret simple, så vi kan hurtig få produceret nogle stykker.

Måske er det noget for jer? Jeg tror nu, at jeg maler de små rør inden, så de er tørre og klar til at pynte.

FIND SKABELON HER

SE DIY FILM HER:

SE TIDLIGERE INDLÆG:
Rabatkode til Trendybox.dk / De nemmeste boller / Ansigtspleje

FØLG MED PÅ:
Instagram / Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE -20% på Trendybox.dk