TILLYKKE min blog – vi fejrer 3 års fødselsdag med en ”GIGA GIVEAWAY”

Man ved bare det bliver en god dag når…

fullsizerender

Sikke en morgen! Jeg skal da lige love for, at stilen blev lagt for dagen fra start…

 

Man ved bare det bliver en god dag når…

1)    Drengen vågnede kl. 05:35 hvilket ca. er 1 ½ time før han skulle op. Egentlig var han frisk, må man da formode, og pænt sulten. Mor her var sjovt nok ikke klar med mad som jeg jo plejer, så det var en prøvelse, at ligge i sengen og vente… Men vente gjorde han bestemt – tænk hvis man kom til at lave sin mad selv ☹

2)    Jeg kom i bad, morgenmaden og madpakkerne blev fikset. Tid havde vi selvsagt masser af – åbenbart så meget, at min hjerne gik i dvale – så jeg fik sendt drengen afsted på cykel til skole med en skoletaske – UDEN madpakke ☹ (Hvilket jeg på dette tidspunkt ikke vidste – fortsættelse følger…)

3)    Da jeg starter bilen lyder et fint BIIIIB ”jeg er tørstig og skal have benzin på”– lyd. På det tidspunkt havde tiden indhentet os, og der var desværre ikke meget af den gode tilbage – men benzin måtte jeg jo finde, hvis ikke jeg skulle strande halvvejs på vejen hjem fra arbejde…

4)    Tilbage til madpakken… Heldigvis var der en far derhjemme, som tydeligvis var mere vågen end mig, og som fandt det mærkeligt med en madkasse på køkkenbordet… Han ringede derfor til mig for lige at sikre sig, om ikke det var meningen den var til Matti… og JO det var den. Alt imens jeg talte med ham (over bilens elendige højtalersystem) sagde det BUMP – JEG var kørt ind i den for kørende bil – som åbenbart holdt stille… FUUUUUCK fik jeg vidst i forskrækkelsen råbt temmelig højt, og lagde på …
Heldigvis var det en frisk yngre mand der steg ud af den for kørende bil. Han må helt klart kunnet se forskrækkelsen i mit blik (ELLER HØRT MIT MEGET HØJE BRØL) for det første han sagde vat ”rolig ven, ingen panik, der er sikkert ikke sket noget”. Han havde ret – der var ikke sket noget – HELDIGVIS – og han ønskede mig en god dag. (TAK for den behandling – det ses ikke tit i trafikken)
Forresten, så fik Matti leveret sin madpakke af farmand – så bare rolig, han sulter ikke.

HOV JEG FIK VIDST IKKE NÆVNT, at da jeg endelig ankom til kontoret, uskadte og en smule rundforvirret, opdagede jeg, at min madpakken (ja, dårlig mor her, havde selvfølgelig husket sin egen 🙂 ) havde valgt at fordele sig i hele min taske (Adddd) godt det ”blot” var bønnefritter og en hakkedreng – en gang kødsovs havde da været noget værre griseri 😊


HÅBER i havde en noget bedre start på dagen…

 
XXX
Louise

__________________________________________________________________________________

DELTAG I MIN GIGA GIVEAWAY – vinder findes onsdag d. 28/9

>> DELTAG HER <<

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLYKKE min blog – vi fejrer 3 års fødselsdag med en ”GIGA GIVEAWAY”