Den rigtige Pandekagedag

Forårsfornemmelser og ydelse før nydelse…

img_9242
Nok er vejret gråt og trist, men ifølge kalenderen, så skulle foråret jo egentlig starte fra i morgen d 1. marts
– MEN hvornår er det lige sidst sket i DK?!?

Her på mine ”ældre” dage, er det gået op for mig, hvor godt jeg egentlig har det med de skiftende årstider vi har i Danmark – heldigt nok, da jeg ikke har nogle planer om at forlade vores skønne lille land.
Jeg har altid vidst, at jeg er en ”efterårspige”, for den hyggefis som jeg nu en gang er, så glæder jeg mig altid helt vildt til at efteråret kommer, så jeg kan hygge i sofaen med tæpper, sokker og levende lys…
Det er dog gået op for mig, at længslen efter de øvrige årstider også er ret stor, når de nærmer sig – som f.eks. nu når foråret (forhåbentlig) snart banker på.

Når man er husejer, ja så er det ikke kun skønt at bladene springer ud – det er altså også ensbetydende med, at buske og hække vokser i haven og dermed skal klippes. Det er ingen hemmelighed at jeg IKKE er det store have menneske – jo altså, jeg er god til at hygge i haven, men det der havearbejde, det er altså ikke øverst på min ”I LIKE” liste.
Sidste år omlagde vi vores pænt store have, så der ikke findes buske og træer der skal beskæres! Hele den ene LANGE side af haven fik et sort hegn, så det skal der heldigvis ikke gøres noget ved i år – SKØNT! Der er nu ”kun” en (lang) hæk der skal klippes…

Nok er haven fikset, men det er altså ikke ens betydende med, at man så bare kan læne sig tilbage i havestolen og fise den af, nej nej, man skal altså kunne mærke, at man er den heldige ejer af et hus!
Nu da havearbejdet i den kommende sæson er minimeret, så finder man da bare på noget andet – forårsprojektet står dermed på vinduer! Heldigvis ikke alle, for de fleste er løbende blevet skiftet. Denne gang står den på terrasse dør – vi skal nemlig have skiftet et ældre vindue i spisestuen ud med en fin stor terrassedør, så der kommer udgang til den nye terrasse.

img_9587

Jeg glæder mig til det er færdig, for jeg er sikker på, at det vil give et skønt lys i spisestuen. Jeg er bare lidt i tvivl om det blot skal være en terrassedør med glas sidestykke der skal sætte i, eller om vi skal gå all in og få glas i hele endevægen…?!? Uanset hvad det bliver, så bliver det rigtig godt NÅR det er færdigt – det er jeg sikker på.
-Men som med alt andet her i livet, ja så skal der altså ydes før der kan nydes
som man siger 🙂

 

Indlægget er lavet i samarbejde med danske-vinduer.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den rigtige Pandekagedag