The look...

Forårsfornemmelser og forandringer

farver
Om 4 dage er det forår – ifølge kalenderen…
Personligt betyder det, at jeg får kriller i mine pølsefingre – kriller for at få gjort lidt forårsklar, først inde og derefter ude.
For mig er det lidt som om, at et nyt år starter med foråret – JEG ELSKER DET, tror det er min yndlingstid på året!

Jeg har så meget lyst til at lave om, male, tapetsere, købe nye møbler eller inventar til huset. Jeg har besluttet mig, at vores kedelige soveværelse skal have en makeover, for det trænger det til – det er lidt trist og ”koldt” synes jeg.
Derudover skal vi altså have nogle gardiner op, det er kun på værelserne der er gardiner, og det går altså bare ikke længere… Det er jo også kun 7 år siden vi flyttede ind, så nu må det vidst være på tide med gardiner!

Men først skal den altså stå i ”soveværelsets tegn” – det skal males, og hvis man spørger mig og min tålmodighed, så skulle det helst have været i går! Men nu er det bare liiiige, at vi skal finde ud af, hvordan det skal være?

Alle vores vægge i huset er hvide, men det skal være slut, i hvert fald i soveværelset – så jeg kigger på maling her og kan slet ikke bestemme mig. Stilen i resten af vores hus er meget rå/kold og hold meget enkelt, og soveværelset skal selvfølgelig passe ind, så der er en rød tråd – jeg kan altså bedst lide, at tingene hænger sammen i en større helhed.
(Matti´s værelse må dog gerne ”stikke af” – og det gør det bestemt også med farvemekka, plakater og Brandmand Sam malet på væggen)

Jeg overvejer om der skal tapet på en væg, om alle vægge skal være samme farve, eller om der blot skal males 1 væg… mulighederne er mange og det er ideerne også.

Skal der mon males, sort, mørk grå, lys grå, mørk blå, lys blå, brunt eller noget helt andet…. ?? Svære valg der skal træffes her 🙂

 

 

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The look...