Når overskuddet falmer

NY JAKKE… Klar til efterår

 

IMG_6204

IMG_6207

IMG_6209

Efterårssolen skinner… kom bare an efterår, jeg er klar
Se lige hvor smukt efterårssolen skinnede ind i min entré i morges. Ja, det er nemlig efterårssolen, og jeg er sikker på, at den byder det dejlige danske efterår velkommen. I dag starter efteråret nemlig – ifølge kalenderen altså…
Jeg elsker efterår, det er såå hyggeligt! Man tager sokkerne frem om aftenen, tænder en masse stearinlys, finder sine støvletter frem igen og pakker sig ind i skønne jakker. Jeg er også vild med sommer, bevares, men der er bare noget helt specielt ved hyggen i efteråret – og ja, vinter!
Jeg har købet en ny dejlig varm uldjakke, så jeg er så klar til at gå den nye og koldere årstid i møde. Faktisk købte jeg jakken på en ret så varm sommerdag –ja,  det viser lidt, hvor meget jeg elsker den kommende tid.

Jeg er VILD med min jakke, som er lavet lige præcis til en som mig – altså sådan en som stort set aldrig lukker jakken. Nej, jeg lukker sjældent mig jakke, jeg får det lidt klaustrofobisk af det.  Denne her jakke har som sagt ingen lukning, hvilket er så lækkert og giver et skønt og enkelt look. Der er store gode lommer og så har den en lille krave der kan vippes op. Jakken er uld, så jeg tænker den sagtens kan holde mig varm, trods den står åben 🙂

andCNy Webshop
Jeg har købet jakken på den helt nye webshop www.andCopenhagen.dk
Christiane Schaumburg-Müllers onlinemagasin, ChriChri, står bag den ny webshop, som har sit eget mærke –  &Copenhagen. Det er en super fin lille shop, som jeg er ret sikker på, vil vokse sig stor og sund. Stilen er enkel og skandinavisk og de har en masse must-have items, til både garderobe og hjem. Skønt produkterne er smukke og lækre, så er prisen ikke høj – tanken er, at tilbyde billigere alternativer, så alle kan være med.

Prisen for uldjakken var kun 599,- (se den HER)
Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber på denne shop. Jeg har da også allerede udset mig flere ting, som jeg må eje.
De leverer i øvrigt også rigtig hurtig, og der var gratis fragt over 400,-

Mine bedste anbefalinger er hermed givet videre …

1 kommentar

  • Ja den ser nu heller ikke skidt ud. Så er du da helt sikkert klar på efteråret.

    Vinteren kan jo også snart være på trapperne (vi kender jo alle det danske vejr) 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når overskuddet falmer