Feriestart - i den unge afdeling

Ungdomsfesten er aflyst

image

Ikke et ungdomshotel …

Vi tjekkede med spænding ind på hotellet mandag aften. Til vores lettelse stod en far og hans søn, som jeg vil skyde til ca. 10 år foran os ved tjek ind. Hvis det så viste sig at være et party hotel, var vi i det mindste ikke de eneste der havde taget fejl.

Vi bor helt centralt i Golden Sands, med få meter til alle butikkerne og ca 50 meter til stranden – helt perfekt. Trods den centrale placering er vi stadig langt fra gaden med party-folket.
Hotellet er fint, og har 2 poolområder, hvor der er fint plads til både voksne OG børn – og børn er der mange af, men vores unge følgeskab fra flyet bor her ikke👌🏻
Jeg er faktisk ret tilfreds med vores ferie/hotel valg, som blev truffet mest ud fra økonomi – vi har jo lige væres i sommerhus og for nylig været i Alicante.
Der er godt gang i byen om aftenen med neon lys og gade butikker – til Mattis store begejstring, den lille shopper er i paradis 👍
Dagen i dag blev brugt ved poolen efterfulgt af aften shopping og spil på altanen. Vejret er godt, vil skyde på 30-35 om dagen og ikke under 25 om aftenen – præcis hvad vi gik efter.

image

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feriestart - i den unge afdeling