En hygge morgen

Forårssol, sommer og UV stråler

uv
Solen skinner så skønt i Danmark for tiden…
Derfor skal vi lige huske på, at UV strålerne godt kan komme op på et højt niveau, også selvom det ikke er højsommer og hedebølge i Danmark.

Solens ultraviolette stråler (UV) er de stråler, der bruner vores hud, men de kan også skade huden og øge risikoen for hudkræft. Vi skal passe godt på vores hud og især ekstra godt på vores børns hud. Det er derfor vigtigt, at de her i foråret husker at får solcreme på i daginstitution og skole – altså bare i hovedet og nakken, da de risikerer at blive udsat for meget UV stråling i løbet af en dag.

Vi skal snart på ferie, og der er jeg naturligvis altid ekstra påpasselig med, at Matti bliver smurt godt ind i solcreme med høj faktor. Det er dog ikke altid det sjoveste at blive smurt ind i det klistrede stas, derfor bruger vi også UV badetøj til ham. Da han var mindre var det sådan nogle heldragter med lynlås, men nu er det mest en UV t-shirt han bruger.
UV badetøj er lavet af et let materiale med en UPF på 50 + ,( Ultraviolet Protection Factor). UPF angiver hvor godt materialet beskytter mod UV stråling.

Da vi snart skal på ferie har jeg luret lidt efter UV badetøj, og jeg har fundet ret mange fine variationer til både store og små børn – se dem på billedet øverst.

Jeg kan varmt anbefale at man anskaffer sig noget UV tøj som barnet kan bruge i løbet af dagen i haven, ved stranden eller i poolen – det er perfekt både i Danmark og i udlandet.

———-> SE MEGET MERE UV BADETØJ HER <———-
Affiliate link

______________________________________________________________

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hygge morgen