MAKEUP: CONTOUR...

En rose på Valentinsdag

FullSizeRenderAnnonce
En rose forklædt som parfume….
Det var en rigtig hyggelig Valentinsdags morgen vi havde i søndags. Der var hygge, god tid og gaver til os alle – jeg havde købt et par små biler til sønnen, man skal jo forkæle dem man  elsker ik…
Gaverne lå klar på morgenbordet, da drengene kom for at indtage de varme hjerte vafler med jordbær og lyserøde smoothies – når det nu skal være, så lad det være 🙂

Der blev også hurtig fundet en gave frem til mig – kæresten min havde gjort sit arbejde godt og slået to fluer med et smæk og købt både rose og gave i et, nemlig den nye DOLCE ROSE parfume.
Dolce & Gabbana – Dolce Rosa er en ny frisk blomsterduft i Dolce haven. Rosa Excelsa er en frisk blomsterduft, som er både sød og frisk på en og samme tid – den dufter på en måde ”lyserød” og jeg elsker den… Jeg har i mange år brugt Boss femme, og det har hørt til sjældenhederne at der blev købt andre end den. Boss Femme ligger lidt i samme duft familie som denne her, dog er der en smule mere power over den nye DOLCE, en power som er sød på den friske måde, og som allerede har gjort mig afhængig.

Og hvad fik han så…

Det er ikke nemt at købe gaver til mig stilbevidste kæreste. Han er typen som ikke går efter kvantitet – og han har helt styr på stil og mode, ja faktisk så belærer han mig tit herom.
Alligevel bevægede jeg mig ud på det dybeste vand, når det handler om gaver til ham – TØJ! Han havde for nyligt købt sig en sort sweat af mærket HAN KJØBENHAVN, så jeg var klar over, at mærket var acceptabelt, og da stort set alt andet tøj i hans garderobe enten er sort, grå eller hvid, var det den farveskala jeg gik ud fra, og endte med at købe denne grå sweat fra HAN KJØBENHAVN – og den faldt i så god jord, at den kom i brug med det samme – tjek!
HAN_KJB_ByLouiseVorre
Tilbage til parfumen, vil bare fortælle jer, at den er vildt god, og den får mine bedste anbefalinger

1 kommentar

  • Anne

    Kan kun give dig ret. Den parfume er fantastisk god! I love it..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUP: CONTOUR...