VISSEVASSE vinder

Om julegave til sig selv – kan den blive for stor?

julegave_til_mig_by_Louise_VorreJeg har sagt det før, og gør det igen, jeg elsker at give gaver, det er lige så dejligt som at modtage dem.
-Men hvordan er det så lige med at give gaver til sig selv, det må da være en win-win…

Jeg har den seneste måned gået med store overvejelser om at købe en ny bil – JA HELT NY, det har jeg aldrig prøvet før. Det er jo jul og lige om lidt sætter jeg også 35 lys i min lagkage, så man må vel godt være lidt god ved sig selv 🙂
Jeg er i SYV sind, for der er ingen tvivl om, at jeg indenfor overskuelig fremtid SKAL bruge en del penge på min nuværende ”slæde”, som min mor kalder min skrummel Skoda for. Spørgsmålet er, om det ikke er mere økonomisk fornuftig, på den lange bane, at købe en helt ny frækkert, som ikke har mange KM med sig.
Jeg har kigget utrolig meget på denne Renault Clio Sport Tour i hvid – jeg er ret forelsket i den. Jeg er ellers mest en ”tysker -pige”, altså hvad biler angår, men denne her franskmand har altså flirtet lidt med mig, så måske er det tid til forandring.
Der er bare lige det der med, at jeg ikke er så pokkers god til at træffe de der vigtige beslutninger – jo for andre, der er jeg ret effektiv, men når det er mig selv, så halter det lidt.
Der er ret mange valg / tilvalg der skal træffes når man overvejer ny bil: ekstraudstyr, undervognsbehandling, navigation, HK (det betyder hestekræfter, I know that 🙂 ) fælge og meget meget mere. Alt sammen noget som gør,  at bilen pludselig bliver noget dyrere end mit udgangspunkt, så jeg bliver lidt forvirret over, hvad der er fornuftig og hvad der bare er ”blær”. Det eneste jeg er HELT sikker på er, at hvis jeg køber den her bil, så skal den være hvid!
Meningerne om Renault er mange, og jeg kan nok ikke finde nogen, der kan sige mig hvad der er det helt rigtige for mig, men du er meget velkommen med råd/vejledning, hvis du sidder med guldkorn som kan hjælpe mig på vej mod en beslutning…
Tænke tænke – skal jeg give mig selv julegave i år, måske… Jeg ved i hvert fald med sikkerhed, jeg hader mig selv den morgen jeg sidder i Skodaen og den er død -og jeg er sent på den, for det er jeg helt sikkert 🙂

Billede - DK

Følg med på:
Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VISSEVASSE vinder