Efterårsferie – HUSK også at Slappe af og nyde hinanden.

Er det dig i avisen mor?

IMG_9562– Øhh nej min dreng, men nøjj hvor du forstår at smigre din mor

Lørdag købte jeg dagens udgave af BT, hvilket jeg måske kun har gjort 5 gange i mit liv. Jeg kan lige så godt være ærlig – jeg købte det kun fordi jeg ville læse et interview med Mascha Vang!

Jeg har på fornemmelsen af, at flere ikke helt vil indrømme at de følger med på hendes blog, Instagram eller facebook, men med et sidevisningsantal på flere million om måneden på bloggen, og over 100.000 følgere på Instagrm, så ER der altså mange der læser med, og jeg tør bestemt godt indrømme, at jeg er èn af dem – hver dag faktisk!

Nå, men jeg købte altså BT for at læse dette interview, som i øvrigt var ret godt, og giver et godt billede af kvinden som har ben i næsten, gåpåmod, målrettede visioner og ikke blot lyst hår og store bryster -Hvilket jeg som følger på hendes blog, nu var ganske godt klar over!
På side to er der et stort billede af Mascha, som er iført træningstøj – og her taler vi altså om bar mavse og sportstop… jeg forlader avisen åben og liggende på spisebordet, og Matti kommer forbi og udbryder helt ærligt og uden filter og lige fra hjertet ”Det ligner dig i avisen mor – ér det egentlig dig??”
jo jo – så blev man lige sammenlignet med selveste Mascha Vang med den trænede og lille krop, BUM!
… NEJ, min dreng, det er ikke mor i avisen, i hvert fald ikke din.

Selvom jeg tydelig kan se op mod 15 kg forskel i kropsvægt mellem hende og jeg – og i øvrigt mange andre skønhedsmæssige forskelle, som INGEN  sammenligning tåler, så formåede den lille purk, på kun 6 år, nu alligevel at smigre sin mor lidt.
– for det udseende og den lille krop vil jeg egentlig gerne være indehaver af…

Jeg har forgæves ledt i mine billeder efter et “selfie” med træningstøj på – bare lige for at sammenligne… Sjovt nok findes der ingen full-body billeder af mig i træningstøj (hvorfor mon)
Dette er den form for træningsbilleder jeg er indehaver af 🙂
Jeg viser jeg er aktiv – men ikke min krop 🙂

FullSizeRender(1) FullSizeRender
Nå, men det var bare en lille en til smilebåndet – i hvert fald til mit 🙂

______________________________________________________________

FØLG MED PÅ
Facebook / Instagram / Bloglovin

______________________________________________________________

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie – HUSK også at Slappe af og nyde hinanden.