Give Away

Fødselsdag med sandkage ??

foto_1
Som tidligere nævnt, kan jeg godt lide efterår og de hyggelige mørke aftenen med levende lys. Jeg elsker, som i virkelig elsker, december med hygge, julebag, julemusik, mystik, pakker, julepynt  og mange hyggelige arrangementer…
Det værste ved den tid er bare, at jeg fryser!! Det er så ærgerligt at det skal være såå koldt og vådt – men ja, det hører jo ligesom med, og er jo også en del af hyggen.

Mens jeg sidder her i min sofa og hygger mig med mine elskede sokker og tæppe på  og nyder synet af lyset fra min Tom Dixon fyrfadsstage, må jeg nok alligevel indrømme, at jeg drømmer mig til varmen. Bare en lille bitte tur til strand og dejlig varmt badevand – IKKE i december måned, men måske lige efter…

Kan ikke helt lade være med at tænke, at vi jo ku tage væk på nytårs/fødselsdagsferie… ok, det er lidt dyrt lige ovenpå jul, så bare et ”billigt” sted – eller nej, skulle man tage en virkelig lækker fødselsdagstur, med top selvforkælelse??? Ja, i drømmene kan man jo tage lige hvorhen man har lyst til – og jeg har altså lyst til at tage en tur til Bali – Rejs med mig i drømmene her.

Jeg har fødselsdag d. 3 januar, og der har de fleste bare fået nok af at mødes og spise, så hvert år, er jeg ret usikker på hvad jeg skal finde på. Jeg synes det vil være alletiders med en rejse til de varme lande, er bare ikke helt sikker på om mit Visa kort vil med 🙂

 

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away