Sort & cement

Hyggedag i (u)hyggelige Legoland

legoland_halloween_2Onsdag gik turen til Legoland – vi trodsede regnen, for det er jo ingen sag, når man har fået købt sig regnjakke og gummistøvler 🙂 (se mit tidligere indlæg HER)

Legoland er lige nu pyntet op til Halloween, men utallige græskar i forskellige størrelser, farver og faconer, og de er over ALT… Der er de fineste efterårs dekorationer alle steder og selvfølgelig også en masse hekse, spøgelser og udklædt personale, som alt sammen skaber en fantastisk stemning. Det er gennemført og uhyggeligt på den hyggelige måde.

Udover en masse sjov, hygge og aktiviteter, så fik man også en del kreative ideer med hjem både til udendørs efterårspynt og kreativ hygge med børnene… Se lige det lille ”søde” græskar dyr med blå ben min søn lavede, det kræver ikke andet end et par piberenser, 2 øjne og et lille græskar… Nemt og lave men glæden over den var alligevel stor.
Vi skal i hvert fald lave os nogle flere af dem herhjemme, og så skal jeg helt klart have efterårs pyntet lidt mere udenfor, det er så hyggeligt at kigge på i den kolde tid.

Hvidkålshovedet med øjne er nu også ret sjovt, og meget nemt at lave for selv de mindste børn 🙂

legoland_halloween_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort & cement