Man ved bare det bliver en god dag når…

Vindere er fundet… Våde øjne til mig!

vind
VINDERNE af bloggens ”giga-fødselsdags-giveaway” er nu fundet…
I anledningen af bloggens 3 års fødselsdag i fredags, søsatte jeg, i samarbejde med en masse skønne samarbejdspartnere, en GIGA-GIVEAWAY. -TAK for jeres støtte!

Taknemmelighed og glæde…

OGSÅ ET STORT TAK til alle jer som deltog i konkurrencen!
Jeg ville ØNSKE, at jeg kunne forkæle jer alle – men sådan ligger landet desværre ikke. Gad faktisk også godt beholde alle gaverne selv 😊 – MEN så ville i sikkert ikke efterlade så mange søde beskeder, som i har gjort TAK FOR DEM!
Der var i alt 7 gaver i puljen, og de skulle fordeles ved lodtrækning – det er hermed gjort, så håber jeg de bringer glæde hos jer. Jeg er i hvert fald rigtig glad for, at jeg har muligheden for, at give sådanne skønne ting til jer – OG jeg er også DYBT TAKNEMMELIG over alle jeres søde beskeder. Jeg har læst hver og en – hvilket resulterede i, at mine øjne blev lidt små våde undervejs – i er såå søde TAK FOR JER!

 

De heldige vindere er

Anne – Kaninpelspude fra byBrorson
Malene H – PYT kæde fra Nygaard Smykker
Nanna – 2 x Plakater fra Plakatwerket
Merete Østergaard Olesen – 2 stk. (enkelt) knagerækker fra Villavejen
Bente – Keystrap fra Leather by Corium
Bettina Nøttrup – Fingerring fra byMille
Christine D C – Kage kit til 12 CUPCAKES fra KageKids

Alle vindere får snarest direkte besked pr. mail

Tak fordi i ville fejre bloggens 3 år sammen med mig – lad os sammen snuppe nogle flere år, ik 😊

4 kommentarer

 • Merete

  Wiii, sikke en skøn overraskelse at blive udtrukket som vinder af så lækker en præmie! Tusinde tak til både Louise og VillaVejen! Mine to krudtugle får selv lov til at bestemme hvilken variant der skal på væggen, for jeg kan da slet ikke bestemme mig. Rigtig fantastisk weekend til Jer:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Endnu en gang tillykke med bloggens fødselsdag ☺️
  Keg kan sagtens forstå, at du selv gerne vil have beholdt gaverne selv – for det var/er nogle super lækre gaver.
  Jeg vil sige tusind tak for min præmie, som jeg glæder mig til at skulle gå med😍

  Rigtig god weekend🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Tusind tak – dejligt at vinde sådan en skøn præmie 🙂 Vi glæder os til at bage en masse skønne cup-cakes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tusinde mange tak for puden! Jeg har modtaget den og den er bare sååå fin og min datter Elsker den bløde “pels”! Tak❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved bare det bliver en god dag når…