Når drømme går i opfyldelse... Jeg ønskede mig en aktiv dreng - og DET fik jeg!

Street Food – OUTFIT

img_1893

img_1885

 

img_1886

 

img_1889

 

img_1891

Jeg gider ikke lave aftensmad
Onsdag aften kunne jeg med god samvittighed sige, at jeg ikke gad lave aftensmad… ikke fordi jeg egentlig gider det normalt – men jeg gør det da, hver dag alligevel!
Onsdag spiste vi nemlig på Street Food i Viborg, som (desværre) kun er der i forbindelse med ”byfesten” også kaldet Snapsting.

Hold nu op det var hyggeligt, spændende, lækkert og helt igennem gennemført!
Matti og jeg tager derind igen i dag og spiser frokost – og drengen ved allerede hvad han skal have = Fins n’ chips… Mor her skal vidst have Thai gryde med ris, kokos, karry og kylling…

Onsdagens outfit blev en tynd og løs top – tynd fordi det var lidt lunt da vi tog afsted – løs så der var plads til at spise meget 😊

Ovenpå toppen havde jeg en army jakke – som jeg i øvrigt elsker, for den kan bruges både som trøje og jakke. Både top, jakke og bukser er fra Vero Moda i Viborg – bæltetasken er fra CowConcept (en webshop med base i Viborg) og MADEN, ja den var jo også fra Viborg … Kom ikke her og sig jeg ikke handler lokalt 😊

I aften står den på tøse fest hjemme hos mig – og der er købt rigeligt med tapas, rosé, rødvin og mojitos – så det skal nok blive møg hyggeligt.

HA´den dejligste lørdag derude – og TAK fordi i kigger med 😊

Her får i lige nogle flere billeder fra Nytorv Street Food (Viborg) jeg er altså lidt stolt over, at have sådan et lækkert koncept i “min by”

img_1897

img_1900

img_1922

img_1909

img_1914

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når drømme går i opfyldelse... Jeg ønskede mig en aktiv dreng - og DET fik jeg!