Lørdags Outfit - dag og aften

Når drømme går i opfyldelse… Jeg ønskede mig en aktiv dreng – og DET fik jeg!

img_1824

img_1819Annonce

Da jeg var gravid ønskede jeg mig en dreng – en aktiv en af slagsen… 
… Lige præcis DET ønske, skal jeg huske mig selv på, de dage, hvor jeg måske synes der er lige lovlig krudt og energi i drengen – Be careful what you wish for 😊
Ejj, det skal naturligvis ikke misforstås, for jeg KNUS ELSKER jo den gut – og hans aktivitet!

Den anden dag var luften dog gået ud af ballonen og bettefisen måtte hentes fra skole med ondt i mavsen. Han havde tydeligvis ondt da jeg hentede ham, og aktivitetsniveauet var lavt.
Da vi kom hjem havde “Postmand Per” lige været forbi med en stor pakke fyldt med gaver til Matti – faktisk var det slet ikke meningen, at han skulle have dem lige der – MEN jeg forbarmede mig over den lille gut med ondt i maven…

Pakken indholdet det fedeste Pinepeak Trick Løbehjul og et spil fodbold kroket – alt sammen til aktiv ude leg og hyggetimer…
Drengen fik (selvfølgelig) straks et stort smil på, i det ellers lidt triste ansigt, så mor her skyndte sig (selvfølgelig) at samle løbehjulet, og så måtte ondt i maven altså være ondt i maven – for drengen startede straks med at øve seje tricks – han var møg sej (synes han selv) 😊

img_1830


Mor kan skam også 🙂
img_1856

Jeg ved godt, at når man er taget hjem fra skole fordi man er ”syg” så skal man ikke hoppe rundt på et løbehjul – MEN jeg var total Upædagogisk og lod ham prøve det nye løbehjul. OG ved i hvad – han var så glad trods ondt i maven, så tænker egentlig at det var helt ok!
Kort efter lå han dog en times tid på sofaen og pleje sin mave…

Senere på dagen pakkede vi fodbold krokost spillet ud, det var ret sjovt, og jeg blev ramt af nostalgi. Da jeg var barn spillede vi nemlig tit almindelig kroket i haven om sommeren, og jeg husker det var BIG-time hygge! Denne version med en fodbold passer perfekt til Matti, som allerhelst KUN spiller fodbold i haven. Nok er mor her ok med fodbold, og spiller pænt meget med han, MEEEN det kan også blive lidt for meget, så dette spil er en form for kompromis 😊

havespil_1

 

img_1780
Sommervejret kan bare komme an nu – og gerne blive LÆNGE tak!

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Jollyroom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags Outfit - dag og aften