Få min Verner Panton lampe i findeløn - HUS MANGLER NY EJER

Rabatkode, beautysale og en smuk 40 årige

beayty_saleAffiliate links: Dermarolle med serum / Vippe serum / YSL Concealer / Contour platte

Beauty on sale…
Man skulle næsten tro, at jeg runnede et vist skarpt hjørne, dag jeg i januar kunne fejre mig selv og tilføje endnu et år til erindringsbogen. MEN til de af jer der måtte tænke det, vil jeg gerne understrege, at det langt fra er tilfældet – hele 4 år har jeg til denne dag kommer.
Det er sker for mig er, at jeg faktisk glæder mig til den dag hvor jeg kan sige, at jeg er 40 år, som for mange er det magiske tal for “gammel”, og her siger jeg IKKE at i på 40 er blevet gamle, slet, slet ikke 🙂
Min mission er, at jeg sætter ind på hud og skønhedsplejen NU, så folk, når jeg bliver 40 år vil sige – nøjj du holder dig godt 🙂 “I have a dream…”

Jeg køber mange af mine skønhedsprodukter på Billigparfume.dk – der er ofte penge at spare, også selvom der ikke er tilbud, for produkterne er oftest lidt billigere end andre steder.
Se lige de viste produkter på billedet – der er gode penge at spare på disse lækkerheder lige nu. Jeg bruger selv disse produkter med stor glæde og tilfredshed – dog har jeg ikke fået mig købt en Dermarolle med serum endnu – jeg er håbløs bagud her, i know … Men jeg overvejer meget at købe den NU med dette tilbu.

RABATKODE:
Men så kommer der jo fragt oveni – sådan tænker mange og derfor dropper de nethandlen, men lige nu og frem til 31.03.17 er der gratis fragt ved ordrer over 399,-
Du skal blot anvende RABATKODEN: BPFRAGT17

God beauty weekend til jer alle

TIDLIGERE INDLÆG:
Få minVerner Panton lampe i FINDELØN / Boller uden mel / DIY fastelavn

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få min Verner Panton lampe i findeløn - HUS MANGLER NY EJER