TILLYKKE...

Sommer outfit

IMG_3661

FullSizeRenderMorsdag, sol og sommertøj

En skøn weekend og endnu skønnere morsdag lakker mod enden – Hold nu op det danske vej har i den grad vis sig fra sin bedste side. Godt nok var jeg ikke liiige klar til at trække i sommertøjet, varmen kom en smule bag på mig, så jeg havde ikke fået tannet mig – det blev derfor de hvide stolper der blev luftet. Jeg valgte derfor at tage et par endnu hvidere sko på, så virkede mine ben bare lidt farvede i forhold til 🙂

Jeg var på en lille impuls shoppetur fredag eftermiddag – sønnen min var i sommerhus og havde åbenbart ingen intention om, at komme tidlig hjem, så what to do??? Shopping!!
Jeg fik købt denne nederdel, som var noget af en overvindelse for mig at komme i – jeg er IKKE kjolepige, og ejer nærmest ikke andet end shorts og bukser, men nu er den købt, så bruges skal den. Jeg må indrømme, at den er lækker at have på, og der er dejlig luft til benene. Toppen er af det lækreste materiale, og jeg kan mærke, at den kommer til at bo på min krop denne sommer.

Sko: HER // Top: HER // Nederdel: HER // Solbriller: HER

Kæden er fra min kære søn, og var en af de mange skønne morsdags gaver han SELV havde valgt til mig. Dagen startede med en kæmpe krammer af en meget glad og spændt dreng med gaver i favnen. Han var meget spændt på min reaktion på de morsdags gaver han selv havde valgt på shoppeturen med farmand dagen forinden. Udover kæden fik jeg en ring, armbånd og de flotteste sandaler. Han havde selv valgt det hele og selv fundet på, at det lige nettop var de gaver de gik efter – ret godt gået af en 6 årige synes jeg.

 

 

 

2 kommentarer

  • Sandra

    Du ser dejlig ud i nederdel 😍 så fint.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • BYLOUISEVORRE

      Tak sødeste Sandra 🙂 Sønnen synes ikke jeg havde nok “pige-tøj” 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLYKKE...