Nem og lækker aftensmad

Kork amok!

KontorI går var jeg til et spændende og inspirerende møde hos PortoCork, som handler med kork i alle afstøbninger…
Direktøren er en gammel (undskyld, jeg kalder dig gammel ) ven af familien, og jeg har derfor kendt ham siden jeg var ganske lille.

Kjeld, som han hedder, er en mand med ideer, gejst og gåpåmod, hvilket også gav sig til udtrykke straks jeg trådte ind på hans kontor i Viborg. Der var jo kork OVERALT og i alle afstøbninger, former og farver – jeg troede jeg kendte materialet kork, MEN NÆ NEJ, kork er ikke bare kork – det fik Kjeld i hvert fald hurtig gjort klart for mig.

Kun fantasien sætter grænser.
Jeg blev introduceret for så mange fede produkter og ikke mindst fede ideer.
Bl.a. så jeg en moderniseret udgave af de velkendte retro korkgulve, som naturligvis har fået en opdatering, og nu kan ligges som klik gulv, fuldstændig på samme måde som man ligger trægulv. Nøjj der var mange fede slags, jeg er helt varm på selv at få kork gulv et sted i huset, måske soveværelset…
Gulve var bestemt kun en lille del af det kontoret ellers bød på af kork-lækkerier. Der var skamler lavet som vinpropper, fodbolde betrukket med kork-skind, lækre hynder i det blødeste kork-skind, yoga måtter og det lækreste kork tapeter med grafisk print – HOLD NU OP, de er VIRKELIG fede – MUST HAVE!
tapet

Der hang også nogle metervarer i noget der lignede stof, og det var så det han kaldte for kork-skind, det kan vaskes i vaskemaskine, hvor vildt er det lige?
Hans egne snørebånd var naturligvis også af kork 🙂 – jeg har også set at flere skoproducenter har lavet SKO i Kork, bl.a. Nike har lavet flere fede sneakers i kork, så han er nok ikke helt galt på den, ham Kjeld Høholt.

FullSizeRender(3)Som sagt er Kjeld en rigtig idé mand, og ideerne omkring andre fede produkter om muligheder med kork fløj rundt i lokalet, og jeg var hurtig til at hoppe med og bare lade ideer, udvikling og kork gå op i en højere enhed.

Et spændende møde var det bestemt – og jeg er ret sikker på, at ideudviklingen ikke stopper her, jeg kan simpelthen ikke lade den kork verden ligge, for jeg er blevet ret vild med det produkt!

Spændende om fremtiden byder på mere kork for mig – om ikke andet, så er det altid spændende at lære nyt, og det gjorde jeg i går… 🙂

IMG_8482

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem og lækker aftensmad