Test Swiss Clinic produkter – spar 40% på ALLE produkter

Kimono hitter – OUTFIT

Min nye leopard kimono…

Mandag havde jeg iklædt mig min nye kimono (og nye t-shirt) – og jeg skal love for, at begge dele fik mange fine kommentar med på vejen, både i den virkelige verden, men bestemt også på min Instagram profil (@ByLouiseVorre) hvor man fik et glimt af dem i et par stories…

Jeg forstår bestemt godt begejstringen, for især den fine leopard kimono, jeg er også pænt vild med den selv… Så tak 😊 Jer der ikke har set den på Instagram skal da ikke snydes – for den kan nemlig stadig købes, hvis man skulle blive forelsket i den…
Jeg har købt min i Vero Moda Viborg, men hvis i ikke bor i nærheden af en Vero Moda butik, så kan det også købes online (HER)

Jeg havde dresset den til hverdagsbrug, og derfor tilsat en t-shirt med lækker print, et par jeans og et par sneakers.

 

Se lige det seje print der er på den her T-shirt – LÆKKERT ik? 🙂

Kimono hitter i mode billedet

Jeg må erkende, at jeg ikke ligefrem var ”first movers” på denne trend – den skulle ligesom modnes lidt hos mig – hvilket den så (åbenbart) er blevet nu 😊 – jeg er i hvert fald hugged!

En af de skønne ting ved en Kimono er, at den er alsidig og passer til stort set alle former for outfits – både til hverdag og fest. En kimono er nem at dresse op og ned, og den er perfekt både til jeans, nederdel, over en kjole eller badetøjet ved pollen/stranden og fungerer også som et smart alternativ til en cardigan. Faktisk er de fleste også super fine at bruge som kjole, hvis man binder den eller tilsætter et bælte.

_________

LINKS TIL OUTFIT
Kimono: Min er købt i Vero Moda Viborg – men kan også købes HER
T-shirt: Min er købt i Vero Moda Viborg – men kan også købes HER
Adidas sneakers: Mine er købt i Sport Master Viborg – men kan også købes HER
Jeans: Mine er gamle men minder meget om disse HER
UR:
Daniel Wellington, Rose/Gold – er købt HER

 

FØLG OGSÅ MED PÅ

Facebook, så du ikke går glip af et spændende indlæg på bloggen 🙂 KLIK HER
Instagram – Her er dagligt både stories og opslag 🙂 KLIK HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test Swiss Clinic produkter – spar 40% på ALLE produkter