Når tågen letter… Jeg er nervøs og spændt!

Navnemærker som holder…

navnelapperSå er der styr på tingene
Jeg lige bestilt endnu en omgang af de helt igennem smarte og uundværlige navnelapper… Disse navnemærker har redet os før, så derfor sættes de på/i stort set alt Matti har med ud af huset.
Da vi startede med at bruge dem gik han i børnehave, og kunne derfor ikke selv læse hvad der stod skrevet med halv udvasket kragetæer i hans tøj, overtøj og sko. Jeg købte derfor disse mærker med hans navn på, og et smart billede / motiv, som han selv valgte. Dermed kunne han nemt finde hans ting, som sjovt nok ikke altid hang på sin plads i det lille skab på gangen.

Mærkerne bruger vi stadig, for selvom han nu er en stor skoledreng, som godt kan læse, så kan det altså være svært at holde styr på alle sine ting på en stor skole. Jeg forstår det egentlig godt, for der er mange ting man i den spæde skolealder skal lære, huske og holde styr på. Faktisk kan det nogle dage være svær at kende sin egen jakke – som ofte ligger på gulvet… Så er det jo smart, at der altid er et mærke i med navn på alle hans ting.

LOGO OG TEKST
Man vælger selv både tekst og motiv, og der er rigtig mange fine motiver at vælge imellem. Vi har haft lidt af hvert, men de nye mærker, er ikke overraskende, med en fodbold 🙂

FullSizeRender

Vi er også blevet ringet op en eftermiddag, fordi en sød dreng havde fundet Matti´s solbriller, som på mystisk vis var hoppet af ham og smidt sig selv på en fodboldbane 🙂 -så var det jo smart, at der var navn og telefonnummer i, så solbrillerne kunne komme trygt hjem igen.

Mærkerne sidder super godt fast på alt, og bliver rent faktisk siddende, også i vask! De tåler både vask, frost og kogning, så vaskemaskine, opvaskemaskine eller fryser er ingen problem…Mærkerne er et kæmpe HIT herhjemme – både hos barn og så sandelig også forældre – og jeg ved, at personalet i børnehaven også var ret godt tilfreds med dem 🙂

Mærkerne kan købes >> HER << 

IMG_7433

 

 

 

Lavet i samarbejde med Navnelapper.dk – men det bliver mærkerne altså ikke dårligere af

2 kommentarer

  • Anne

    Så er de bestilt 👌 håber de bliver et hit herhjemme😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er rigtig fine navnemærker de laver og leverer altid hurtigt.

    Vores dreng synes dog de var lidt kedelige at se på, så derfor er vi begyndt at købe navnemærke i farver hos https://navnelabels.nu og super glade for dem.

    Dejligt at der er produkter til enhver smag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tågen letter… Jeg er nervøs og spændt!