En (U)hyggelig start på efterårsferien

Shopping – GIVE AWAY og rejsegavekort på 5.000,-

fullsizerender

fullsizerender3

 

fullsizerender1

 

fullsizerender4

 

img_7385

 

img_7387

MOR I PRØVERUMMET – ALENE…!

Efter arbejde i går, tog jeg en tur ind til byen – ALENE… hvilket altså meget sjældent sker. Sønnen min har nemlig det største shoppegen, ja faktisk så stort, at han ofte kører mor her træt, når vi er på tur. Det er derfor også yderst sjældent, at jeg kommer på shopping uden ham.
Men i går skete det altså, at mor var alene på tur, og når man sådan er alene i byen, så har man pludselig en utrolig ro og mulighed for selv at bestemme lige præcis hvad man har lyst til at kigge på, og hvor længe man har tænkt sig at bruge i diverse prøverum. (LÆNGE siger jeg bare)

Hovedformålet med min tur i går var egentligt, at jeg skulle shoppe Halloween pynt til vores (U)hyggelige fredag aften med sønnen og hans ven. MEN, som mine billeder afslører, så blev mit fokus flyttet fra græskar  og spøgelser i Tiger butikken til skønt efterårstøj i VERO MODA!

VERO MODA i Viborg blev i onsdags nomineret i hele 2 kategorier til “Byens Bedste“. De er normineret til “Byens Bedste shoppested til hende” og “Byens bedste kvindelige ekspedient” De to nomineringer er så ganske velfortjente, så jeg smuttede lige ind og lykønskede dem…
Man kan stemme på dem »HER«
Når man stemmer er man samtidig med i lodtrækningen om et rejsegavekort fra Bravo Tours på 5.000 kroner!  

Resultatet af mit besøg ses jo tydeligt på mine billeder – jeg fik shoppet de lækreste efterårsvarer, okay, med undtagelse af en blonde-fætter ting, som i øvrigt skal i brug under en blazer lørdag aften – det er vidst ikke en “efterårsvare”.
Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret pjattet med både efterår og tøj – så da jeg stod der i tøj-mekka, uden mand eller barn, så måtte jeg altså udnytte situatuinen! Der findes altså ikke meget bedre end at shoppe efterårsvarer. I modsætningen til når jeg shopper sommertøj, så bliver jeg i godt humør inde i prøverummet når jeg iklæder mig det skønne efterårstøj! 🙂 Prøv nu lige at se den LÆKRE grønne jakke – jeg er helt flyvende over den, hvis ikke den er lækker, så ved jeg snart ikke – bare farven gør mig næsten blød i knæene 🙂

VERO MODA ER I GAVEHUMØR
Pigerne hos VERO MODA er utrolig glade for deres nomineringer, og søde som de jo altid er derinde, vil de rigtig gerne TAKKE alle der har nomineret dem. De har derfor besluttet, at lave et par GIVE AWAY´S de kommende uger – og GÆT HVAD?!? De GIVE AWAY´S skal køres i samarbejde med mig, bl.a. her på bloggen og på min Instagram @ByLouiseVorre

Den første GIVE AWAY er allerede i gang over på min Instagram hvor man har mulighed for at vinde den sejeste Bomber jakke – som også er i den SKØNNE grønne farve, som jeg er ret forelsket i.

HOLD ØJE MED BLOGGEN
Snart kommer der også en VERO MODA GIVE AWAY her på bloggen, og jeg glæder mig. Der findes ikke meget bedre opgaver end at være med til at glæde andre og give gaver – jeg overvejer altså jobbet som julemand i år 🙂
DET ER DENNE HER JAKKE DER ER PÅ HØJKANT PÅ INSTAGRAM LIGE NU:
img_7377

 

Indlægget er lavet i samarbejde med VERO MODA Viborg – MEN på min opfordring!
Jeg synes oprindeligt, at de fortjener at vinde “Byens Bedste” – I kan hjælpe dem på vej HER og samtidig deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort fra Bravo Tours på 5.000 kroner!  

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En (U)hyggelig start på efterårsferien