Advents GIVEAWAY

Vintertør hud – Tips til hud og kropspleje i den kolde tid

Har du også tendens til tør og sart hud her i den kolde tid? Synes du også det kan være en jungle at finde rundt i de mange hudplejeprodukter på markedet?
Så giver jeg her mine bedste bud på hud og kropspleje til bekæmper vintertør hud …

Måske kan du endda lige kan nå at få et par ønsker på din ønskeseddel eller også kan du få tips til julegaven til HENDE du mangler at købe til 🙂

 

Ansigtspleje der virker fugtgivende og plejende på tør og sensitiv hud

Vores ansigt udsættes dagligt for mange udfordringer som kan være med til at udtørre huden og få den til at se trist og træt ud. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi med alderen producerer mindre af hudens naturlige fugt derfor er det en nødvendighed at tilføre fugt og pleje til vores ansigt dagligt – ikke kun i de kolde perioder. Men netop i de kolde efterårs- og vintermåneder mærkes og ses det endnu tydeligere i vore ansigt, at det har brug for fugt. For at undgå tør hud er det vigtig, at vi tilfører fugt og pleje til ansigtet dagligt.

Jeg har nu i over et år dagligt brugt Nimue ansigtsprodukter og jeg priser mig lykkelig for, at jeg endelig hørte efter min dygtige kosmetolog hos Beauty By Koco – hende der også laver mine vippe extensions (læs mere om vipper her). Nimue hudplejeserie er baseret på effektive kombinationer af frugtsyre og vitaminer. Produkterne giver en positiv påvirkning på strukturen i huden og fremmer en sund balance i huden.

⇒ Du kan læse meget mere om min erfaring med Nimue hudplejeprodukter HER

 

 

 

Avocado til pleje af tørre fødder

Oplever i også tendens til tørre fødder og hæle? Hvis ja, så kan jeg varmt anbefale denne fodcreme med avocado fra GEHWOL. Den blødgør selv de mest tørre fødder og afhjælper tørre hæle og revner.
Jeg har købt min creme hos en lokal fod behandler, men jeg er sikker på den også er nem at finde online via en hurtig google søgning.

⇒ TIPS: Klik her og få  tips til en god og nem fodbehandling

 

Et dagligt olieshot

Selvom det er vigtig at pleje vores hud udenpå, er det desværre ikke helt nok, især ikke i de kolde efterårs- og vintermåneder. En god hud og kropspleje som bekæmper vintertør og kløende hud, skal også komme indefra. Det er selvsagt ikke noget vi kun skal gøre om vinteren, vores hud, celler og hår vil elske os for det hver dag, året rundt – MEN om vinteren hvor vi udsættes for meget koldere vejrforhold er det endnu mere vigtig.
Jeg drikker et til to shot MK olie og Aronia saft hver dag for at smøre kroppen indefra. På den måde undgår jeg tør og irriteret hud, som jeg ellers ofte får i de kolde efterårs- og vinter måneder. Olien giver bl.a. mere fugt og smidighed til min hud.

Du kan læse meget mere om min erfaring med MK drikkeolie og Aronia shot HER
KLIK HER og læs om MK olie til tørre hænder


 

Disse små hverdagstips er blevet gode rutiner hos mig og de hjælper dagligt med at undgå vintertør hud – eller rettere sagt hjælper det mig året rundt. Håber også det kan hjælpe jer…

 

3 kommentarer

 • Tina

  Glædelig 17.december!
  Tak for inspiration og der var lige et hit til min veninde og den med olien vil jeg selv benytte mig af:-)
  Aften søde julehygge hilsner til dig fra mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Dejligt du finder inspiration på bloggen 🙂 Håber du og din veninde får gavn af det 🙂
   GLÆDELIG JUL TIL JER

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I am actually grateful to the holder of this web site who has shared this fantastic piece of writing at
  at this place.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents GIVEAWAY