Advents konkurrencen 

Advents GIVEAWAY

SÅ blev det tid til at sætte gang i ugens adventskalender – og jeg må ærlig indrømme, at jeg elsker at kunne lege julemand med de mange gode præmier jeg er så heldig at kunne udlodde til jer, både her på bloggen og på min Instagram @ByLouiseVorre. Jeg indrømmer også gerne, at jeg egentlig også er lidt misundelig 🙂

Noget af indholdet i denne uges adventsgave har jeg før omtalt her på bloggen som “Den uundværlige lille første hjælpfra Help Care Company (SE HER HVORFOR) Jeg kan i den grad bevidne, at den har været til stor hjælp mange gange her i huset – ja faktisk så meget, at vi nu er løbet tør, så jeg gad godt jeg selv kunne deltage i konkurrencen 🙂

 

ADVENTS GIVEAWAY

Denne uges adventsgave indeholder:
1 x Eyecare 250 ml spray – øjenskyl og sårrens
1 x proff eyeaid 250 ml øjenskyl

⇒ For at deltage skal du blot skrive en kommentar i kommentarfeltet under indlægget.
Vinder findes 3. søndag i advent – d. 16/12 kl. 21.00 – vinder får direkte besked.

 

Eyecare 250 ml øjenskyl og sårrens er for mig uundværlig – KLIK HER og læs hvorfor… Men kort sagt, så er det let som en leg at rense børns øjne hvis der kommer sand eller andet der i. Det gør ikke ondt for den forstøver og virker kølende. Derudover er den perfekt som sårrens, og præcis som sådan er den blevet brugt pænt mange gange både af mig og ikke mindst min aktive 9 årige…

Proff eyeaid øjenskyl til de voksne er verdens første øjenskyl, der kan bruges med en hånd. Indenfor sekunder giver eyeaid en effektiv, steril og præcis rensning af øjet

KLIK HER og læs mere om Eyecare og eyeaid øjenskyld

 

 

DELTAG ved at skrive kommentar i kommentarfeltet ⇓⇓⇓

 

 

 

9 kommentarer

 • Gitte Leth

  Dejlig præmie som er helt perfekt til ungernes småskader

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibrith H. Poulsen

  Jeg kommer tit til skade, så dejlig præmie dertil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Glædelig 12.december!
  Sikke en fantastisk god og praktisk præmie.
  Her på gården får både voksne og børn (og dyr) tit noget i øjnene som skal renses. For lidt siden fik min datter en katteklo i øjet, det var ikke godt og vi måtte på skadestuen, men øjet var ok, skulle renses og så en stivkrampe vac.
  Krydser og håber.
  Jule aften hilsner til du og dine kære:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika Christiansen

  Perfekt til min mand hvis han får noget I øjet på værkstedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Dejlig praktisk gave til hele familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   TILLYKKE du er den heldige vinder.
   Der skulle meget gerne være kommet en mail til dig fra mig 🙂

   MVH
   Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Det vil give tryghed at have i hjemmet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Ja tak fra en klumset familie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents konkurrencen