Efterårslove... og RABATKODE til Barbaras Choice

Fedtfrysning – Mit resultat

 

Fedtfrysning – virker det virkelig? JA, det gør!

Tilbage i juni måned prøvede jeg noget nyt, noget spændende og meget mærkeligt – nemlig en fedtfrysning…
Forud for min behandling var der to tanker der konstant poppede op i mit hoved:

“Gør fedtfrysning ondt?”
“Virker fedtfrysning?”

Før jeg besluttede mig for en Fedtfrysning – havde jeg hørt en del om denne behandlingsform, og jeg var meget nysgerrig, men jeg må også indrømme, at jeg var lidt (måske i virkeligheden meget) skeptisk – Men alligevel ikke mere skeptisk, end jeg alligevel valgte at bruge penge på det – det var på det tidspunkt hvor sommeren, og dermed også min badetøjspanik, nærmede sig med alt for hastige skridt. Det viste sig heldigvis efterfølgende, at det var en skepsis, som ikke var på sin plads…

Jeg har fået 1 behandling med 2 påsætninger på side/nedre del af min mave. Præcis den del af maven har jeg ikke selv formået at ændre mærkeværdigt på, uanset kostændringer og motion, det var noget at den genstridige fedt, som ikke synes at lade sig påvirke at min egen indsats. Derfor besluttede jeg at prøve en behandling med fedtfrysning.

Der er ingen tvivl om, at fedtfrysning virker, i hvert fald på mig. Det er nemlig vigtigt huske på, at det der sker når man får en fedt frysning er, at ens egen krop efterfølgende skal i gang med at udskille det, præcis som affaldsstoffer. Det er forskellig hvordan og hvor god ens krop er til det. Men en ting er sikkert, man kan selv hjælpe den godt på vej, og det er helt og aldeles vigtig at huske på det. Det man selv skal gøre er at huske at drikke godt med vand og at give massage på selve det sted man er blevet behandlet – jeg gjorde det mindst 2 gange dagligt de første 14 dage. -altså gav massage 🙂

Det er jo ikke sådan at alt mit mave fedt pludselig er væk med et trylleslag, men fedtmængden er uden tvivl blevet mindre og min mave virker mere opstrammet. Forestil jer at trække i et par opstrammende shape in trusser, som holder formen på maven pænere og mere fast – sådan er min følelse med min mave nu. Jeg skal stadig arbejde med det resterende fedt, og muligvis have en behandling mere på et senere tidspunkt, men synlig effekt er der bestemt. Det fik jeg også selv meget tydelig bevis på, da jeg var til den opfølgende samtale, hvor jeg fik taget et efter billede og så før/efter billeder op mod hinanden – hold da op, forandringen var større end jeg selv lige umiddelbart synes. Det var meget tydeligt, hvordan formen på min mave var ændret og havde et mere ensartet og fast look.

 


Gør fedtfrysning ondt?

Nej, det synes jeg i hvert fald ikke. Den maskine jeg var i varmede først, derefter frøs den og sluttelige varmede den igen. Følelsen er svær at beskrive, men det tætteste jeg kommer er nok at beskrive det som en giga støvsuger / sugemalle… Det store “mundstykke” suger sig godt fast i det fedt man ønsker at behandle. Det gør ikke ondt, men den tager da godt fast, i hvert fald hvis man har meget blødt fedt at tage af (det havde jeg tydeligvis 🙂 ) hi hi hi… Det prikker lidt men det er ikke smerte, på ingen måde. Jeg sad i stolen og lavede en del Instagram stories mens Sugemallen” gjorde sit arbejde på min mave – de Stories kan du i øvrigt stadig se på min Instagram @ByLouiseVorre under højdepunkter “Fedtfrysning”
Derudover sad jeg og hyggede mig med en kop kaffe og et glas vand og nød, at den efterfølgende time skulle jeg INTET andet end at sidde LIGE DER.

Får man blodsamlinger/blå mærker af Fedtfrysning?

Før jeg fik min behandling havde jeg , som altid, “googlet” lidt først, og stødt på nogle billeder hvor nogen havde fået blå mærker efter en fedtfrysning. Men det fik jeg altså ikke. Det var lidt rødt der hvor  maskinens “hoved” havde suget sig fast, men det gik væk efter 10 minutter. Derudover var der et mindre blåligt mærke på mit hofteben, hvor maskinen havde siddet op af, men det gik væk dagen efter.

 

FØR og EFTER billeder og tabt cm mål…

Nej, jeg har ikke tænkt mig at vise før og efter billeder af min mave, simpelthen fordi, at jeg på ingen måde har lyst til at den ligger på det kære internet. Så mine billeder er slettet – og kun gemt i min hukommelse 🙂
Jeg er stadig ikke glad for min mave, men er på vej mod mål …
Jeg håber i tager mine ord for gode “varer”, og ikke behøver billeder for at “tro mig” … Til gengæld kan jeg oplyse, at jeg havde tabt 3 cm på nedre mavedel. Det lyder måske ikke af så meget, men det kan altså ses – og når man tænker på, at jeg fik fedtfrysningen før en sommerferie med All inkl. ophold og alt for meget snack, så synes jeg bestemt kun jeg kan være meget godt tilfreds.

 

> Læs tidligere indlæg om Fedtfrysning HER
> Se (andres) FØR og EFTER billeder HER

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårslove... og RABATKODE til Barbaras Choice