Opskrift på nemme og lækre Trøfler / Romkugler...

Øjenlågsoperation – Tunge øjenlåg…

…Ja, jeg skal altså have foretaget en øjenlågsoperation

“Skulle du nu ikke lige klappe hesten Louise og være tilfreds med dig selv som du nu engang ser ud” – Sådan tænker du måske nu…
MEN sagen er den, at denne øjenlågsoperation ikke skal foretages for at få et mere frisk og yngre udseende –

 

Hvad er en Øjenlågsoperation – og HVORFOR skal jeg have sådan en??

Huden mister med alderen sin elasticitet og dermed kan man få tunge øjenlåg. Nogle får det dog tidligere end andre – deriblandt MIG!
En øjenlågsoperation er et kirurgisk indgreb der mindsker de tunge øjenlåg ved at der fjernes løst hud over øjen…
Det er kun plastikkirurger eller øjenlæger, der udfører sådan et indgrebet – og jeg skal have det foretaget hos min øjenlæge.
Tungeøjenlåg kan, alt efter hvor udtaget det er, være til stor gene og give bivirkninger som f.eks. spændingshovedpine og irriterede øjne – DET er præcis de gener jeg har!

Derfor skal jeg have en øjenlågsoperation
For godt 1 år siden blev jeg opereret på begge øjne da jeg desværre havde ret meget grå stær (se HER og HER) Noget som oftest kommer med alderen, men som formegentlig kom til mig tidligt grundet en del stærk medicin jeg gennem årende har fået for bl.a. gigt i ryggen (Morbus Bechterew) og en mave- tarmsygdom (Morbus Crohn) (Jøsses jeg lyder som den værste krøbling som er ude på medlidenhed – MEN det er DET sidste jeg er ude på – faktisk gør jeg alt hvad der er muligt for, at jeg selv kan glemme mine skrøbeligheder til dagligt og leve så normalt som overhoved muligt… NOK OM DET – og glem det gerne igen!)

…Efter min Grå stær operation troede både jeg og øjenlægen, at de irritationer jeg havde med øjnene hver dag ville gå væk – MEN det gjorde de desværre ikke. De løber stadig i vand, sviger, er røde og irriteret!

 

Øjenbryn i panden, spændinger og irriteret øjne

“Jamen hvad har det med dine øjenlåg at gøre – og de hænger jo ikke” – tænker du måske nu!?!
Men dertil må jeg svare, at det har meget med dem at gøre OG JO, de hænger!! Du ser det bare ikke, fordi jeg uden undtagelse på ALLE billeder/film og i øvrigt 80% af min vågne tid LØFTER mine bryn halvvejs op i panden NETOP for at undgå, at mine øjenlåg irriterer mine øjne! Præcis som jeg gør på ovenstående billede… Dette medfører ikke kun rynker i panden og daglig spændingshovedpine – det medfører også, at mine øjne bliver yderlige belastet – deraf kommer formegentlig rødmen og irritationen der gør de løber i vand, er trætte og sviger…
DERFOR skal jeg have fjernet  det overskyndende hud, så jeg ikke skal løfte mine bryn mere for at kompensere…

Se lige på disse billeder – de er taget med få minutters mellemrun præcis samme sted i huset – lyset ændrer sig bare fordi jeg tager billedet tættere på.
På det første billede (som er sådan folk ser mig) løfter jeg mine øjenbryn helt af refleks for at kompensere – og sådan gør jeg 80% af tiden.

 

På dette her billede slapper jeg helt af, og dermed trykker mine øjenlåg ned på mine vipper og dermed tynger øjenlåget ned mod mit øje. det er lidt svært selv at tage billeder af, men jeg får billederne fra øjenlægen bagefter, så kan i bedre se forskellen der.

 

 

Billeder efter øjenlågsoperation

Når jeg har fået foretaget operationen, kommer jeg med sikkerhed til at se halv farlig ud i lidt tid, MEN jeg har nu alligevel tænkt mig at tage billeder under hele processen, så jeg kan lavet et mere informativt indlæg til jer (Når jeg er på den anden side igen)

I får FØR og EFTER billeder – MEN i får altså også “under” billeder – så i uge for uge kan se hvordan processen går – og forhåbentligt kommer jeg hurtig igennem  og frem til et både flot og aflastende resultat, så mine øjne snart kan få lidt RO!

 

Gode råd eller spørgsmål… 

Skulle du sidde derude med gode råd i forhold til sådan en operation, så vil jeg blive MEGET GLAD hvis du vil smide dem til mig i kommentarfeltet herunder – TAK!
Eller hvis du har spørgsmål, så skriv dem også i kommentarfeltet – så vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem…

 

 

GOD WEEKEND FOLKENS…

1 kommentar

  • Malene

    Betalte du selv for operationen, eller fik du den dækket af sygesikringen? Jeg har samme udfordring som du havde men skal selv betale. Skal så lige have planlagt, hvornår jeg synes, det passer osv…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på nemme og lækre Trøfler / Romkugler...