Turen går til NEW YORK

ØJENLÅGSOPERATION: De første 3 dage efter min øjenlågsoperation…

SÅ fik jeg mit øjenlågsløft!
Som jeg skrev om i et tidligere indlæg (HER) fik jeg tirsdag foretaget en øjenlågsoperation / øjenlågsløft af tunge øjenlåg…

Det hele er gået så fint og lige efter bogen, jeg er præcis lige så rød/lilla som jeg havde forestillet mig, og som i øvrigt er helt normalt at blive…

Hvordan ser man ud efter en øjenlågsoperation?
Hvordan er de første dage efter en øjenlågsoperation?

Mange har stillet mig ovenstående spørgsmål – hvilket er præcis de samme jeg selv havde inden jeg lagde mig under kniven (som egentlig ikke er en kniv, men i stedet en laser)
Flere har vist interesse for at se og høre hvordan helingsprocessen er med sådan en øjenlågsoperation, derfor har jeg nu lavet dette indlæg, som blot bliver en kort beskrivelse og et billede show fra de første 3 dage…

Meningen var egentlig, at jeg ville samle det hele i et indlæg senere, altså når jeg var i mål – så i kunne se FØR, UNDER og EFTER billeder samlet, men nu får i altså lige en kort opdate her på 3. dagen…

 

På operationsdagen:

Jeg blev opereret kl. 15.30 tirsdag eftermiddag – det gik fint og hurtigt, og kl 17.00 var jeg hjemme igen. (Jeg blev hentet, for man kan og må ikke selv køre på selve dagen)
De første par timer var det egentlig fint, men i takt med bedøvelsen fortog sig begyndte det at svige og stramme en del ved stingene, og en lille hævelse opstod under mine øjne – jeg vil ikke kalde det smerte, mast en irritation.
Mit syn var ikke super godt, nærmest dobbelt og sløret, og det var ikke helt nemt at lukke øjnene helt i, hvilket skyldes meget hævede øjenlåg… behøver jeg at sige, at det ikke var helt nemt at falde i søvn den aften 🙂

Detførste billede er taget udenfor øjenlægen inden jeg blev hentet – det andet lige inden jeg gik i seng.

 

 

Dag 1:

Første dag var egentlig den (indtil videre) værste dag. Mine øjenlåg var, selvsagt, meget hævet og jeg synes det sveg en del ved stingende, mine øjenlåg var varme og ømme, også når jeg bevægede hovedet. Dog ikke værre end at et par panodil kunne klare det – sammen med flere perioder med kulde på øjne og på de hævede steder omkring øjet. Jeg sad mest stille i sofaen den dag – hvilket ikke er det nemmeste for mig…

Dag 2:

Her begyndte der at komme mere rød hævelse under øjnene, og jeg sad med is på mange gange den dag. Smerte/irritation føltes meget mindre end dagen før.

Dag 3:

I dag ser det allerede bedre ud end i går, og jeg føler heller ikke det er så ømt ved selve øjenlågene mere. Der er fortsat rødlig hævelse under øjnene og der er kommet et gult skær.
Jeg skal stadig ikke være aktiv – som i dyrke motion eller støvsuge, sidstnævnte er jeg meget ked af forstår i nok 🙂
Fælles for dag 2+3 er, at jeg ikke har “handlingslammet”. Jeg har uden problemer lavet aftensmad, arbejdet ved computeres, været i bad og sådan…

 

 

Når jeg er mere i mål får i en billedserie med billeder fra hele processen OG forhåbentlig med nogle fine billeder af resultatet 🙂

Hvis du har spørgsmål eller gode råd, er du som altid velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet herunder

 

GOD WEEKEND TIL HER ALLE

4 kommentarer

 • Trine

  Har du billeder af resultatet efter 3 uger og nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hvor har du fået lavet operationen?? 😀 og hvordan ser det ud i dag ?? Mvh Sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosenkilde

  Hvem har du fået det lavet hos ?
  Og er du glad for det endelige resultat ?
  Har du evt et billede 😊😊😊😊💃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Gik du til din læge først eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til NEW YORK