Øjenlågsoperation - Tunge øjenlåg...

Nemme og gode chokoladeboller

Fryseren er endnu engang fyldt op med snack til madpakkerne – og det føles så skønt at man lige kan tage lidt op af fryseren, som lige kan peppe eftermiddagsmadpakken lidt op.

I dag blev det til en gang chokoladeboller -af den helt nemme slags, hvilket de bestemt ikke bliver mindre gode af, skulle jeg hilse at sige… For ja, de er naturligvis testet, det skal man jo gøre inden man giver det til afkommet, ik 🙂 Kulhydrater og kalorier eller ej, you gotta do what you have to do, right:-)

Bollerne – som man egentlig ikke kan kalde boller, da disse normalt er runde og mine er formet som aflange mini brød, som indbyder til en hurtig hapse-spise, er blot lavet med en af mine yndlings bolleblandinger fra Finax. Jeg har efterhånden købt pænt mange af deres Grovbolleblanding (lysegrøn) og den helt almindelige bolleblanding (lyserød) Naturligvis er de helt vildt gode begge to UDEN man tilsætter noget end det tørgær der medfølger og den smule postevand der forskrives – MEN derudover er blandingerne altså også vildt gode til at tilsætte mange andre ting – f.eks. revet gulerødder til gulerodsboller, blendet spinat til grønne spinatboller eller som jeg gjorde i dag hakket mørk chokolade til chokoladeboller…

JEG BRUGTE

  • 1 pose bolleblanding
  • ca. 150 g hakket mørk chokolade (mindre kan bestemt gøre det) 🙂

Jeg fulgte bare posens anvisning MEN tilsatte chokoladestykkerne inden vandet – BUM BUM så let kan det gøres …

 

Hvis du ønsker inspiration til madpakker – så kan du måske blive inspireret herunder:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjenlågsoperation - Tunge øjenlåg...