Bogstavkage / Lettercake - med nem og lækker chokoladekage

Radiatorskjuler – FØR & EFTER billeder

På 10 minutter blev et 10 år gammelt problem løst!

For en måneds tid siden, fik jeg omsider gjort noget ved et irritationsmoment i vores stue – en stor trist radiator, som egentlig har irriteret mig siden vi købte huset, hvilket efterhånden er 10 år siden… Efter at vi nu har fået fikset problemet, på ca. 10 minutter, kan det da undre en del, hvorfor det skulle tage såå lang tid – jeg har aldrig sagt vi er hurtige, vel 😊

Den store radiator hænger på en halvmur for enden af stuen, helt palle alene – hvilket ikke ligefrem pynter MEN nu er den er simpelthen blevet pakket ind i den smukkeste radiatorskjuler – en radiatorskjuler i enkelt design, så den ikke ”skejer” ud i stuen, som ellers har et ret minimalistisk look.

Hold nu op en forskel det gjorde i stuen – og mit sind, for den sags skyld 😊 Jeg har så meget optur over det, at jeg nu har bestilt en radiatorskjuler til vores entré!
BONUS ved at få sat sådan en fætter op er, at ikke nok med den skjuler en knap så dekorativ radiator, så skaber den pludselig en slags kommode/hylde effekt, hvilket betyder, at der nu er mere plads til at dekorere med nips – JA TAK!

Min radiatorskjuler er fra Røverkøb.dk – og dermed blot bestilt på nettet og leveret hjemme på adressen få dagen efter. Den er ikke samlet når den kommer, MEN vi taler altså IKKE om et IKEA samlesæt her – der er 4 dele der skal sættes sammen med de medfølgende skruer – NEMT!

 

FØR & EFTER…

Hvad synes i – er det ikke blevet godt?

 

FØR:

EFTER:

Vurder selv… og en mor har altid ret

Min egen mor, som har ret godt styr på det der boligindretningshalløj var en smule skeptisk da hun kom på besøg inden vi havde fået den samlet – hun prøvede ellers at virke begejstret over ideen men en radiatorskjuler, MEN i panden af hende stod det tydeligt, at hun ikke synes det lød til at blive specielt godt … MEN MEN MEN – hendes udtryk var særdeles anderledes da hun så resultatet…
”Det binder nu stuen så flot sammen efter i fik sat den op – hvor er det flot at den store radiator ikke længere er i fokus” – det var hende ord, straks hun så den – og jeg giver hende så ganske ret – det skal man jo i øvrigt altid give sin mor, ik 😊

 

De har mange forskellige designs radiatorskjulere hos Røverkøb.dk – se dem alle HER

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogstavkage / Lettercake - med nem og lækker chokoladekage