Radiatorskjuler - FØR & EFTER billeder

Fedtfrysning… En kold og spændende aftale på lørdag!

 

På lørdag har jeg en aftale som jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget til… Jeg er både spændt, nervøs og utålmodig på en og samme tid. Jeg er totalt udenfor min comfortzone her – og alligevel er jeg bare så sikker på at det bliver godt… -og KOLDT 😊

…Jeg må erkende, at mængden af alderens tegn stille og roligt er begyndt at ophobe sig – i stærkt parløb med de tegn der nu en gang kommer i kølvandet af en lidt for sød tand!
Det er faktisk ikke fordi jeg er bange for at blive ældre, eller ej flov over det – og jeg ønsker egentlig heller ikke at ligne en under 30 (jeg er jo trods alt 37) MEN jeg ser da heller ingen grund til at se ældre ud end jeg er, vel? 😊

Jeg har uden tvivl været for dårlig – eller god om man vil – til at ”hygge-spise” om aftenen, faktisk i en længere periode. Om det er trøstespisning (i hvilket tilfælde det faktisk godt kan forsvares så) eller blot en rygrad som en regnorm, ved jeg ikke – og faktisk er det jo også lige meget – FAKTA ER, at jeg buler mere og mere steder hvor jeg ikke plejer og ikke ønsker det!

-OG JO, jeg er så ganske godt klar over, at motion og sund mad er vejen frem. Sund mad lever jeg faktisk 80% af, men der hvor skoen trykker er mere de der snacks og manglende motion – jeg ved det og arbejder på det 🙂

Fedtfrysning…

Nemlig – jeg sveder altså her i varmen, så jeg skal mødes med en ”kold dame” på lørdag 😊 Eller det vil sige, at jeg skal til ud til en klinik der laver Fedtfrysning! VILD VILD VILDT…
Jeg er helt oppe og køre over det. Synes sådanne ting er vildt spændende – både hvad det egentlig er der sker med kroppen, hvordan og OM det virker!

Faktisk skal jeg vidst kun have en forundersøgelse på lørdag (tror jeg nok) Der skal jeg rives lidt i fedtdepoterne og måles – blufærdighed go away!
Jane, som behandleren hedder, skal se på mit fedt og sammen skal vi snakke om hvad jeg gerne vil have gjort noget ved (HVIS jeg altså tør når det kommer til stykket)

Jeg er SÅ spændt som en 0.klasseselev med rottehaler og ny skoletaske på førsteskoledag – (eller som min 2. klasses søn til SOMMERFERIE😊 )

 

Uanset hvad der kommer til at ske på lørdag, så bliver i opdateret på mit kolde møde – både her på bloggen, men ikke mindst også på Instagram STORY (små film 😊) så hvis i ikke allerede følger med der – så smut da lige over og følg mig >> HER << (@ByLouiseVorre)


I kan læse mere om Fedtfrysning og se FØR og EFTER BILLEDER >>
HER<<

 

Fedtfrysning fortsættes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Radiatorskjuler - FØR & EFTER billeder