Derfor sætter vi lys i vinduerne i aften – den 4. maj

MORS Dags Gave – 15% RABAT

image

 

Som de fleste sikkert ved, er det mors dag på søndag d. 13. maj – en dag hvor vi kan forkæle vores kære mødre (og måske også selv blive forkælet)
Nogle giver deres mødre gaver eller blomster mens andre undlader gaverne og hygger lidt ekstra – det er jo tanken der tæller.
Jeg hører til dem der giver gaver og hvis i også gør det, så har jeg her et GODT HINT til en SKØN gave, som i hvert fald vil give modtageren en SKØN HUD…

 

RABAT PÅ NIMUE

Beauty By Koco i Viborg giver nemlig hele 15% på ALLE ansigtspleje produkter fra Nimue serien. Rabatten gælder fredag d. 11 og lørdag d. 12. maj.
Hvis i ikke kender Nimue ansigtspleje produkter, så kan i læse mere om dem i et tidligere indlæg hvor jeg fortæller om mine erfaringer med dem – LÆS DET HER

Trods jeg før havde en lille skepsis over, hvor meget sådanne skønhedsprodukter egentlig gør for huden, så lyttede jeg til søde Emsuda fra Beauty by Koco og prøvede dem … Det er jeg pænt taknemmelig over nu! Sort set alle de små fine rynker jeg havde omkring mine øjne er væk, min hud er mere ensartet at se på og babynumse-blød at røre ved!!! Det VIRKER altså…Selv min mor sagde den anden dag, at hun synes min hud så helt opstrammet ud, juuuuhuuuu…!!!

 

RABAT…

Nimue produkterne er altså et rigtig godt bud på en forkælelsesgave til morsdag ELLER bare til dig selv, uanset om du er mor eller ej 🙂

I kan finde Beuty by Koco på deres hjemmeside HER / facebook – HER /Instagram HER

 

hylde2_beautybykovo_nimue

 

Nimue Sun-C

Sun-C er flyttet ind hos mig i anledningen af det gode vejr og den forstående sommer…

Det er en slags let foundation/BB-cream som beskytter huden og samtidig giver en naturlig farve. Sun-C har  solbeskyttelse på 40, beskytter mod både UVA og UVB. Det er også en anti-age creme, så man kan se flot ud, beskytte huden mod solen OG tilføre den gode sager dagen lang…. JA TAK

img_6810

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Beauty By Koco – men det bliver min hud jo ikke mindre fin af, tvært i mod 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor sætter vi lys i vinduerne i aften – den 4. maj