Ferie, Familie og Fodbold…

Lækker “LEO” Pyjamas og Bamseboller

bamsebollerFoto credit: mamamaruska.dk

Jeg er FAN af fredag, hvis nogen skulle være i tvivl. Men denne fredag topper Matti forventningsskalaen herhjemme.
Den står på soveaftale med bedste vennen. Han har glædet sig pænt længe, det har bare været et koordineringsarbejde af format, at få det til at passe ind!
Ventetiden har de to drenge brugt på at ”planlægge” temaet for aftenen, for sådan et skal man da have – hvor mon de får de ”planlægnings-tanker” fra? 😊

Bamser – ingen aldersbegrænsning

Bamseleg har ingen aldersgrænser, hvis du spørger mig. Det er den hyggeligst verden og skønneste kontrast til iPad, Youtube, Playstation og hvad de ellers bruger meget af deres fritid på. Jeg bakker 100% op om den leg. Bamse og pyparty – I´m All In!
Jeg VED allerede på forhånd hvordan stuen kommer til at se ud – se bare hvordan det så ud sidst de skulle lege, og det var vel at bemærke FØR vennen ankom med sine bamser 😊

bamser

BAMSEBOLLER

Tema-planlægger-typen, som jeg unægtelig er, har googlet ”bamsefest” – bare lige for at se om der var en ide jeg måtte gribe… Det var der! Nettet flyder med de sødeste Bamseboller, og sådan nogle tænker jeg da også jeg skal lave til drengene.
Jeg fandt en opskrift på de søde bamseboller hos mamamaruska.dk (KLIK HER)
Det er også hende der har lavet bollerne på billedet – den ære kan jeg desværre ikke påtage mig. Jeg håber at jeg kan gøre hende kunsten efter… Vi må se 😊

Lækker “LEO”

Apropos pyparty, så har jeg forelsket mig helt og aldeles i et par monster lækre LEO pyjamasbukser fra Zadig Voltaire tøj – problemet er  bare, at jeg ikke har forelsket mig i tanken om at sove i dem, jeg vil GÅ med dem ude i den virkelige verden, men kan man det? I princippet kan man vel – men jeg er ret i tvivl om folk alt for tydelig kan se, at jeg altså er iklædt pyjamasbukser, for det ville være skidt, tror jeg da nok…
Det er de her LÆKRE LEO banditter !! Hvad siger i, går de til hverdag?? Please?
py

Følg med på Instagram: @ByLouiseVorre —> KLIK HER

 

 

 

Indlæg er lavet i samarbejde med milium.dk

1 kommentar

  • Sikke nogle kære boller – dem vil jeg også lave til min 3-årige 🙂 Tak for tippet

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie, Familie og Fodbold…