SPAR op til 60% på Södahl… Se mine køb

Fødselsdagsudsalg SPAR 50% på lækre børnemærker

030218-foedselsdag

Stort fødselsdagsudsalg på børnetøj, sko og tilbehør!
Brands som bObles, Hummel, Molo, Petit by Sofie Schnoor og WHEAT…

Jeg har shoppet igen – denne gang dog ikke til mig, men til sønnen.
Kids-World har fødselsdag, hvilket betyder at man kan spare 50% på mange lækre sager – DET kunne jeg altså ikke stå for- og tænkte, at i da ikke skulle snydes for de gode tilbud.  (Tilbuddene gælder nemlig kun t.o.m d.10/2)  

 kc380

Jeg har købt de her fede Hummel sneaks i lækker sort skind og med høj skaft, som jeg tænker skal bruges til foråret. Jeg ved af erfaring, at de almindelige sport sneaks, som Matti oftest suser rundt i, når vejret tillader det, de holder ikke just længe, når der på daglig basis spilles fodbold i hvert frikvarter.
Disse Hummel basket holder bare en del bedre, og er godkendt (af Matti) til fodbold… (SE DEM HER)

 

Jeg overvejer kraftig, om jeg skal klikke et par Hummel vinterstøvler hjem også – altså til næste vinter. Vi har før købt disse HER – vinterstøler /TEX med foer – de er gode!

Hov, jeg fik også købt de lækreste Hummel sweat bukser med fedt army mønster.
Optursdag – tænk lige hvor meget jeg har sparret 🙂 hi hi hi…

 

>> I kan se alle de gode tilbud hos Kids-World HER

God lørdag til jer.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR op til 60% på Södahl… Se mine køb