Spinat chips… Crispy topping af den sunde slags

Crispy og saltet spinat – lækkert!
I går aftes lavede jeg en omgang “spinat chips” som topping til vores aftensmad – det er både nemt, lækkert og sundt…
Jeg bruger ofte de grønne sunde blade i min smoothie eller i mine salater, men jeg når ikke altid at få posen tømt inden bladene ikke længere er helt sprøde og friske. Derfor laver jeg tit “spinat chips” af det sidste… “STOP MADSPILD” agtig 🙂
Chips er måske et stort ord at bruge – “Crispy Spinat” er vidst en bedre betegnelse – men de er altså ret lækre.
De små sprøde og let saltede blade fungerede godt både som “topping” ovenpå salaten, grøntsagsblanding, kødsovsen eller som tilbehør til stort set alt 🙂
Jeg viste dem på min Instagram (HER) i går, og spurgte om der var interesse for en opskrift – og det var der, så den får i så her:
Sådan laver du dem:
♦ Skyld den friske spinat – og tør godt i et viskestykke eller køkkenrulle
♦ Vend dem i lidt olivenolie på bræddepanden – fordel med fingre, så alle blade får olie.
♦ Krydder med salt eller et andet krydderi
♦ Bag i ovn ved 200 grader i CA. 10-15 minutter – til spinaten er sprød og gylden. (hold øje)
TIP: Rør i dem undervejs det giver et mere “jævnt” resultat
PS:
Følg ENDELIG med på min Instagram (HER) for jeg mangler “kun” (ha ha ha) 7.485 følgere for at få en SWIP UP funktion – og så bliver AT MEGET nemmere 🙂
SÅ folkens – vil i hjælpe mig????
FØLG HER
⇓ ⇓ ⇓
Instagram
– Og få lige jeres nabo, kusine, søster, veninde og mange andre til at gøre det samme, ik? 🙂
TAK
XXX
Louise
Ingen kommentarer endnu