Fredags forresten #9

Snot og selvforkælelse… Next stop – Ingefærshot!

img_4174

Når næsen løber om kap med tiden, halsen føles som sandpapir og stemmen lyder som om man har røget 20 Kings uden filter – ja, så ved man, at det er blevet rigtig efterår i DK… Præcis sådan har jeg det lige nu!

Min mandag aften så ud som på billedet… Mit korpus var placeret i sofaen med Kleenex og kamillete -sidst nævnte smager i øvrigt på ingen måde godt eller føles som selvforkælelse, men nogen har fortalt mig at det hjælper… HELDIGVIS havde jeg også mørk chokolade – og det hjælper jo på alt, ik? 😊

 

Ingefærshot – mod forkølelse og øm hals

Jeg har før haft gode resultater med et ingefærshot i den kold tid. Det er stærke sager for maven, så man skal ikke overdrive sit indtag, hvilket jo gælder med det meste her i livet…
For min mave virker det bedst, at jeg tager et shot et par gange om ugen – MEN i ”snottider”, som nu, er det at fortrække at tage hver dag – så synes jeg altså det hjælper på både halsen og snotnæsen…

Jeg har desværre ikke fået lavet ingefærshot i år (endnu), måske derfor jeg snøfter sådan  – SÅ i aften skal der altså brygges!
Jeg har vist denne opskrift på ingefærshot før, men nu får i den altså lige igen…

IMG_9741
OPSKRIFT PÅ SHOT
2 liter vand
200 gram ingefær
2 Økologiske citroner
2 spsk. rørsukker / eller honning
2 breve Kamillete

FREMGANGSMÅDE:
Skræl ingefær og skær dem og citroner i skiver.
Vand, ingefær, citroner og sukker koges i 45 minutter. (Hvis du bruger Honning, skal dette ikke i nu)
Afkøl blandingen i gryden og tilsæt de 2 breve Kamille te (og honning, hvis du bruger det)
Si derefter indholdet og hæld det på flaske og stil på køl.

 

TIDLIGERE INDLÆG – Opskrifter på:
Broccoli suppe
Gulerodssuppe
Spinat chips

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags forresten #9