Gode læs-selv bøger til (fodbold) børn – SPAR 20% på ALLE BØGER i dag

ET SHOT JEG ALDRIG FORTRYDER – Undgå tør hud og hår i det kolde efterår!

IMG_3882
Jeg har drukket mange shots i mit liv, alt for mange faktisk. De fleste har jeg gang på gang fortrudt, især dem der blev indtaget efter kl 03! Nu er det (heldigvis) ikke så tit, at det sker mere – MEN jeg får altså stadig shots, HVER DAG – dem her fortryder jeg dog aldrig!

Et BOOST til hud og hår – i det kolde efterår…
Nogle af jer har hørt det før, i know, andre har måske ikke, og nogen har måske glemt det igen. Derfor tager vi den lige kort igen, for skønheds- og sundhedstips kan vi jo ikke få nok af, vel?

Tør efterårs- og vinterluft stjæler fugten fra huden, hvilket fører til irritation og tørhed. Mange er i efteråret og om vinteren ramt af tør og kløende hud, allerværst er det mellem november og marts. Vores hår bliver også ofte tørt og trist i denne periode…
DERFOR er det nu du skal sætte ind for at undgå dette!

 

MK olie og Aronia – et shot der gør så meget godt!

Det er efterhånden nogle år siden, at jeg første gang tog beslutningen og købte en flaske MK olie og MK Ariona saft –  altså ingredienserne i den bedste shot, jeg til dato har indtaget.

Ja, der lå rent faktisk en reel ”beslutningsproces” forud for mit køb. Jeg indrømmer gerne at jeg måske var en smule skeptisk… – følgende blev overvejet på øverste etage:

 1. Mon jeg bliver tyk hvis jeg drikker ren olie HVER DAG?
 2. Mon det overhoved hjælper noget på min hud og mit hår?
 3. Mon ikke det smager vildt dårligt?
 4. Mon det virkelig er så godt i forhold til prisen?

Min evige nysgerrighed og irritation over tør hud og hår overvandt min skepsis – og jeg købte et ”sæt MK” og det har ALDRIG FORTRUDT! (Olien kan købes HER)

Kære kvinder – og mænd
(for der er skam også lavet en olie specielt til mænd)Det er pengene værd på så mange måder.

IMG_8531.JPG
(Min kære lillebror frygtede det smagte dårligt, og turde næsten ikke drikke det – men han blev POSITIV overrasket over den milde og søde smag)

Dette skete der med mig og min krop

Efter 14 dages tid kunne jeg både føle, se og mærke forskel – det var heldigvis ikke en større mavedelle jeg kunne mærke, hvilket jeg havde frygtet mest.

 • Mit hår blev meget mere glansfuldt og meget sundere at se på
  (Se tidligere indlæg her)
 • Mit ansigt fik en sundere og varmere glød og var ikke så tør
 • Min hud, som ellers altid er tør og irriteret, blev meget blødere, kløen forsvandt sammen med tørheden (Se tidligere indlæg her)
 • Jeg fik mere energi – hvilket nok skyldes, at min krop fik et ordentligt boost af omega 7 og antioxidanter.
 • Jeg fik ikke en større mavedelle – tværtimod, jeg tabte mig. Nogle kloge mennesker har efterfølgende prøvet at forklare mig, at hvis man IKKE får nok af den sunde fedt, så kan man rent faktisk ikke tabe sig – der skal altså fedt til for at tabe sig – her er MK olie et rigtig godt valg!
 • Min fordøjelse blev bedre
 • Min sukkertrang blev mindre – altså det fik ikke lysten til chokolade helt væk, det kommer aldrig til at ske for chokoladegrisen her, men den værste sukkertrang blev rent faktisk mindre.

 

Olien skal blandes med Aroniasaften i et lille shot og drikkes 2 gange om dagen. Køb olie og aronia i et samlet sæt – det er billigst ⇓ ⇓ ⇓

>>OLIEN KAN KØBES HER<<

>Læs mere om de forskellige MK produkter / hvad man skal vælge HER
>Læs mere om hvad hvordan olien virker på kroppen HER

_______________________________________________________________________________
MK Olie indeholder bl.a. hybenkerneolie, kæmpenatlysolie og sortkommenolie som hjælper med at opbygge sund hud med en smuk glød.
Olien mindsker rynker samtidigt med at den øger hudens elasticitet, udrenser, beroliger og fugter huden dybtgående. Bruges dagligt for at undgå for tidlig aldring, acne, stress og urenheder. Den er en rigtig god ved eksem, tør hud, negle og tørt og spaltet hår samt hyperpigmentering. kan også ved bruges lokalt på tør, sart og irriteret hud (Se tidligere indlæg her)

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode læs-selv bøger til (fodbold) børn – SPAR 20% på ALLE BØGER i dag