”Lille Lise, Lille Lise fik en rejsetaske... Lidt om laster og tasker!

INSTAGRAM – Hulubulu, er i også her?

ig_1
Halli Hallo, og lige et øjeblik … Kom indenfor og ta´et lille kig´…

Det kan nok ikke komme som den store overraskelse for ret mange, at jeg bruger en del tid på diverse sociale medier – mest Instagram! Det er bestemt ikke blevet mindre efter, at der er kommet InstaStory på Instagram. Hvis nogen ikke ved hvad det er, så er det små film klip man kan ligge op… Jeg tager alt for tit mig selv i, dels at lave for mange film selv MEN i særdeleshed, at bruge den ene aften efter den anden på at se andres film – det er som om tiden “ædes” når først man er hoppet i “Story-land”.
Jeg ved virkelig ikke havd der skre, for ofte er det bare lige et “lille kig” jeg vil tage inden jeg vil se en film, serie eller foretagen mig noget fornuftig – MEN det bliver ofte ikke til andet end story´s – om jeg har et problem? Nej, ik´hvis jeg selv skal sige det 🙂

Når jeg nu alligevel bruger den ene aften efter den anden på at få stillet nysgerrigheden, blive underholdt eller inspireret på Instagram, så kunne det da være noget så hyggeligt om i også var med. Hvis i ikke allerede følger så gør det endelig – jeg hedder @ByLouiseVorre – smid gerne en hilsen her eller på Instagram, så jeg også kan finde jer 🙂

Ses vi? Det håber jeg!    

ig_2

ig_3

@ByLouisevorre
Hvad hedder i derinde?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”Lille Lise, Lille Lise fik en rejsetaske... Lidt om laster og tasker!