MANDLER: Sådan opbevares de bedst...

OM jeg er blevet en madblogger? Jantelov – ingen adgang, i dag!

fullsizerender

proteinbroed_1

Jeg erkender, at jeg har haft meget fokus på mad, opskrifter og bagning på det sidste. Det gælder både her på bloggen OG i særdeleshed på min instagram profil @BYLouiseVorre – og det er (desværre for nogen måske) ikke helt slut endnu…
Selvom jeg endda har brugt tid på at opsætte en “snyde” baggrund på øverste kage billede, så er det altså ikke fordi jeg ændrer spor og vil være mad/kageblogger – det vil om noget være skudt langt over mål!!

Da bloggen er personlig, vil den naturligt nok, også afspejle meget af det der foregår i mit liv og i mit lille hoved. Det er dog ikke alt rodet og dagligdags støvet jeg vælger at tømme ud over jer, for det vil ikke give mening, eller på nogen måde, være brugbart for jer.

Man kan spørge sig selv, om jeg i virkeligheden er et madmonster der er besat af mad, siden dette emne pludselig belyses. Dertil indrømmer jeg da gerne, at jeg spiser chokolade HVER dag (mørkt, bevares) og at jeg gerne ville spise meget mere og mere usundt end jeg rent faktisk gør – ja, altså hvis jeg var ligeglad med min sundhed og mit udseende – men det er jeg altså bare ikke!

 

Nu praler jeg altså – Jantelov forsvind, tak!

– Sunde proteinbrød med kakaonips (se her)
– Indbagte mini pizza med spinat (se her)
– Grønne spinatboller (opskrift kommer)
– Sunde og LÆKRE myslibar (opskrift kommer)
– sunde og MØG LÆKRE gulerods muffins (opskrift kommer)

Ovenstående liste mine damer (og herrer, hvis der er sådan nogen der følger med) er listen over hvad jeg har ”tryllet” frem i mit lille sorte højglanskøkken den sidste uge – BEMÆRK: ” den sidste uge” !!! Det er altså mere end hvad det sidste ÅR kunne byde på!

Jeg flyver højt på pral, som i nok fornemmer og janteloven (den Satan) må for en stund holde sig langt væk, tak!
MEN det handler jo ikke om pral elelr at fremstille mig selv som ”super” et eller andet som jeg slet ikke er –  i virkeligheden er jeg jo bare såååå glad for – at ved at have fryser og køleskab fyldt med sunde lækre ting til sønnens madpakke – så slår jeg to kæmpe fluer med et smæk!
-NEMLIG:
For det første og vigtigste: Drengen, som ikke spiser så meget i løbet af dagen (se her) får nogle gode og spændende madpakker, som indeholder alle mulige gode ting, som kan give ham stabilt blodsukker, god mæthed, koncentration og overskud! ”-Og kan en rugbrødsmad med leverpostej ikke gøre det samme”? Måske, det ved jeg ikke, for fakta er bare, at min dreng ikke spiser ret meget når rugbrødsmadderne er i overtal i hans madpakke – de er der skam også, men der er også meget af de ”sjove” men stadig sunde sager.
For det andet: Når man kan tage 50% af indholdet til madpakken op af fryseren og proppe direkte i madkassen – så tager det jo ingen tid at lave madpakke 😊

Bum – det blev en lang snak og absolut ingenting – (Jeg er ikke kendt for at være stille eller gøre det kort)  Tak for JER og tak fordi i læser med
XXX
Louise

 

TIDLIGERE INDLÆG

SUPER god silver shampoo / Når den fede feriefælden fanger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDLER: Sådan opbevares de bedst...