FREDAGS ”FORRESTEN” #1

Inspiration til madpakker #4 – Grønne boller

image
Grønt er godt for øjet – og kroppen, når altså farven kommer fra Spinat

Som i sikkert har opfanget (beklager mit madpakke spam) så har jeg/vi bagt en del forskelligt, som vi kan ”krydre” Mattis Madpakker med.
Det er bl.a. blevet til indbagt mini pizza, Sunde kanel/gulerods muffins, Proteinbrød – OG Grønne boller.
Når jeg siger Grønne boller, så mener jeg virkelig grønne boller – de skriger nærmest og ved første øjekast, kunne man fristes til at tro, at de hører til i den giftige ende af skalaen.
Sandheden er, at de er fyldt med frisk spinat, som er kilden til den flotte grønne farve. De er svampede og lækre – helt uimodståelige!
Egentlig er det vidst mini burgerboller /Sliders – men Matti spiser dem med VELBEHAG både som burger boller, men også med ost, leverpostej eller andet fyld…
Drengen synes det er fedt at have farvestrålende boller med i madpakken og mor her glædes over, at han kaster spinat indenbords med velbehag – og uvidenhed, naturligvis 😊

 

Opskriften…

Opskriften kan i finde hos inspirerende Nanna Pretzmann – som i øvrigt ryster den ene lækre opskrift ud af ærmet efter den anden. (SE OPSKRIFTEN HER)

Jeg fulgte opskriften – næsten da…
Jeg fulgte opskriften så godt som jeg kunne (nogen af jer vil vide, at det ikke er min stærkeste side 😊) Dog ændrede jeg lidt på melet, og brugte en hvedemel med fuldkorn fra Finax – den indeholder lidt mere kostfiber end almindelig mel (Kostfiber mætter)
Derudover blendede jeg spinaten i mælken til der ikke længere var spor en de grønne blade – så snydes Matti bedst, og farven bliver helt skarp! 😊

 

image

image

Vores fryser er fyldt, og jeg siger jer, de boller bliver ikke mindre svampede og lækre af at blive frosset.
Jeg tager bare et par stykker op aftenen før de skal med i skole.

 

TIDLIGERE INDLÆG

Inspiration til madpakker #1 / Inspiration til madpakker #2 / Inspiration til madpakker #3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS ”FORRESTEN” #1