OPHØRSUDSALG - Spar op til 70%

TIL ALLE pinlige forældre… KYS ikke fodbolddrengen farvel!

 

fullsizerender

Lidt om en mor der ikke forstår noget, en mor som er pinlig og  har svært ved at forstå HVOR STOR hendes søn egentlig ER!

Kære alle pinlige og irriterende forældre derude, i er IKKE er alene! Jeg er med i samme klub…
PLEASE fortæl mig, at jeg ikke er alene her!?!?  

Du er pinlig mor – du skal ikke kysse mig farvel!
Jo jo, der var rent besked til mig i morges – også i morges!! Jeg er nemlig en ret irriterende type og faktisk ret pinlig mor, i hvert fald hvis du spørger Matti!
”Jeg har jo sagt det flere gange mor – du skal ikke kysse mig på kinden når du siger farvel i skolen, det er altså ret så pinligt”!
-Nej, selvfølgelig skal jeg da ikke gøre det – ingen sej fodboldspiller får kys på banen af deres mødre inden kampstart, og ja, du er 7 år gammel – i get it!

MEEEN det er altså svært for mig at lade være, det er jo sådan jeg har sagt farvel til han altid – men pludselig er han bare blevet stor, pludselig går man op i frisure og tøj – i GUDER hvor har han tit tøjkrise den dreng! Hvis han ikke passer sammen i farver og mærker fra top til tå, så står verden da slet ikke mere… Jeg ville ønske jeg kunne fralægge mig et hvert ansvar for dette tøjfokus – MEN børn er jo et spejl af deres forældre, og ja, selvfølgelig har han det da fra OS – og jeg mener OS, for jeg er bestemt ikke den mest modebevidste hjemme hos os – så har jeg ikke sagt for meget.

img_1005

Du forstår ingenting mor
Nej, det er ikke alt hvad der foregår i en 7 åriges hoved jeg forstår – men jeg prøver, tålmodigt synes jeg da selv!

Mig:
Øhh hvorfor ligger der 800 stk. foboldtøj på gulvet i dit værelse?
Matti: Øhh fordi jeg skulle finde de rigtige shorts – de skal jo passe med trøjen!
Mig: Jaaaa, men du skal jo bare ud i haven alene og spille i 10 minutter i øs regnvejr, er det så ikke lige meget hvad man har på?
Matti: MOARRRRR, helt ærligt… som om!

Mig: Vi skal altså køre nu, så vi ikke kommer for sent i skole og på arbejde
Matti: Øhh har du lige set mig hår, sådan kan jeg da IKKE tage i skole
Mig: Du skal jo bare i skole
Matti: MOARRRRR, da ikke med sådan en frisure!

MAtti: Kan jeg ikke bare cykle alene til fodboldstævne i weekenden?
Mig: Jamen jeg skal derover alligevel, så kan vi da cykle sammen
Matti: Kan jeg ikke bare cykle selv?
Mig: Skal jeg så bare vente 5 minutter og cykle bagefter? (Sagt i sjov og med en tydelig ironisk undertone)
Matti: Ja, det vil være fint! (Sagt mellem linjerne: Det er pinligt at cykle med dig mor)

And so it goes one…..
Jeg tænker det må være alderen der trykker lidt, og jeg skal lige vænne mig til, at jeg lige nu ses som en ret irreterende person, som bare ikke forstår noget… OG meget vigtigt at jeg husker IKKE at kysse ham farvel på kinden. Godt der snart er sommerferie fra skolen så jeg kan øve mig i ferien – det må være min lektie!
Det er vel i bunt og grund “bare” sådan det er, at være forældre!

fullsizerender2

m2

En weekend med positiv fokus
weekenden kommer til at stå helt og aldeles i fodboldens tegn – så mon ikke der kommer mere smil på læben, for det er heldigvis noget mor-her forstår!
Mattis fodboldklub afholder stævne med oppustelige fodboldbaner, hoppeborge, flødebollemaskiner og fællesspisning om aftenen – så der er lagt an til hygge og fodbold – præcis hvad der kan opmultre en 7 årige dreng!

Tænk engang – for godt 1 års tid siden, anede han knap hvad fodbold var men PLUDSELIG ville han gå til det, og i maj 2016 spillede han sin første fodboldkamp – MANGE kampe er spillet siden, mange timer gået i haven med en fodbold, og MEGET fodbold snak er talt!

Se ham lige – lille og MEGET spændt på sin første kamp – (maj 2016)

fullsizerender3

♥ My little BIG love ♥

Rigtig god weekend til jer ALLLE – uanset om i er pinlige, søde eller bare jer selv!

Tidligere indlæg:

Viborg Street Food // Nemme knækbrød // Tropiske skyr is

1 kommentar

  • Det kan jeg vidst se frem til, haha! Min søn er kun 3 år, men er allerede en bestemt herre..

    Men de er jo skønne <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPHØRSUDSALG - Spar op til 70%